Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Balan: "Am pus la loc sigur pachetul de recoltare celule stem"

Stiri

Andreea Balan: „Am pus la loc sigur pachetul de recoltare celule stem”

Mai e putin pana la marele moment, iar Andreea Balan face pregatiri intense. Abia asteapta pana isi va tine fetita in brate. Cantareata vrea sa ii asigure tot confortul fetitei sale si, pe langa cumparaturile pe care orice viitoare mamica le face pentru intampinarea bebelusului, s-a gandit si la sanatatea micutei si a pus la loc sigur pachetul de recoltare celule stem.

„Inca putin si o sa am parte de multa iubire de la bebelusa mea, pe care o astept cu nerabdare! Pana atunci ma informez, ii cumpar lucrusoare si bineinteles, imi pregatesc bagajul pentru nastere. Am pus la loc sigur pachetul de recoltare celule stem”, a scris Andreea Balan pe pagina personala de Facebook.

Andreea Balan si actorul George Burcea vor deveni parinti in luna octombrie, asa ca mai e putin pana cand artista va sti ce inseamna sa fii mama.

La ce nume se gandeste Andreea Balan pentru fetita ei

„Ma gandesc la un nume de sfanta. Pe mine ma cheama si Andreea si Georgiana. Imi place si Ana. Vreau sa aiba doua nume. Unul de sfant si unul exotic. Ne gandim. Imi placea Maia, imi place Eva. Nu imi place Georgiana”, a declarat in urma cu cateva luni vedeta in cadrul unei emisiuni de televiziune.

Andreea Balan este una din cele mai iubite cantarete de la noi. Fosta membra a trupei Andre, cantareata are de ani buni o cariera solo in muzica. Alaturi de Andra si Delia, Andreea Balan este una dintre cele mai urmarite vedete pe Facebook, avand peste 2.500.000 de like-uri.

Sursa foto: Facebook Andreea Balan

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top