Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Balan si-a certat cainele in toiul noptii. Vezi ce a facut - VIDEO

Stiri

Andreea Balan si-a certat cainele in toiul noptii. Vezi ce a facut – VIDEO

Andreea Balan a fost foc si para azi noapte. Cainele ei, Billy, si-a facut de cap, asa cum a obisnuit in ultima perioada. Cantareata l-a filmat in timp ce il certa, iar fata lui este adorabila… Haide, Andreea, iarta-l ca e foarte simpatic!

„Ce ma fac cu el? Era cuminte, dragut si alb (si de rasa) cand l-am luat. S-a transformat intr-un soricar, murdarel, stricat si parca e fratele geaman al lui Jack (n.r.: foto articol). A stricat tot si stie ca a stricat. Are o fata de vinovat!”, a scris artista pe pagina personala de Facebook.

Andreea Balan: „Ce-i cu mizeria asta?”

Dar ce a facut Billy de l-a certat atat de tare? Dupa cum se poate observa in videoclipul postat de ‘diva cicalitoare’ (o sa aflati mai jos de ce spunem asta), Billy a imprastiat burete peste tot prin gradina. Reactia Andreei a fost vehementa: „Billy! Billy, ce-ai facut in curte? Ce-ai facut in curte, Billy?

Ce-i mizeria asta in curte? De ce-ai facut mizeria asta in curte? Ai imprastiat burete peste tot. E frumos asa? Mic si rau! Ba va murdariti, ba scormoniti pamantul. Iti place ce-ai facut? Nu mai am perne pe scaun. Gata cu pernele pe scaun! Stau pe lemne acum. Asa-i frumos, Billy? Raule!”.

Billy are si o pagina de Facebook pe care ‘a postat’ reactia sa la cearta cantaretei (n.r.: Andreea a dat, de fapt, share, la postarea patrupedului, in care se plange ca e certat de stapana sa). „Iar m-a prins in fapt, iar m-a filmat, iar m-a obligat sa pun filmuletul asta in care ma cearta pe Facebook ca sa ‘vada toata lumea cine e seful in casa’. Bine, bine, tu esti sefa, acum ma lasi in pace, diva cicalitoare?”, a scris catelusul pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top