Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Bălan și George Burcea nu sunt căsătoriți. De ce?

Staruri

Andreea Bălan și George Burcea nu sunt căsătoriți. De ce?

Andreea Bălan și George Burcea sunt de ceva timp împreună. Au și o fetiță, pe nume Ella. Cei doi au spus de multe ori că își mai doresc un copil. S-au cunoscut în anul 2014 pe platourile de filmare. Se filma un videoclip de-al artistei. Cei doi nu sunt căsătoriți. Iată de ce.

De ce Andreea Bălan și George Burcea nu s-au căsătorit?

„A fost o căsătorie religioasă, dar nu în religia noastră. Nici nu am discutat foarte mult pe subiectul acesta pentru că trăim într-o ţară în care ortodocşii au impresia că sunt singurii pe lumea asta. La patru ore de avion este Allah, la 9 Buddha. Nu m-a interesat acest aspect…ok am crescut în stil ortodox, am mers toată copilăria mea la biserică.

Am vrut să fac fără presă, fără spectacol. Nu mă interesează să fiu în rândul lumii din România. Nu mă interesează, nu merg la starea civilă să se arunce cu orez pe mine. În ochii mei, el este soţul meu şi în ochii lui eu sunt soţia. Ne spunem soţ şi soţie.”, a spus Andreea Bălan pentru VIVA.

Andreea Bălan și partenerul ei de viață, George Burcea, s-au întâlnit pe platourile de filmare. Au stat de vorbă, însă nu s-a întâmplat nimic între ei în acea perioadă. Și asta pentru că la vremea aceea, Andreea Bălan era într-o relație pansament.

CITEȘTE ȘI: Andreea Bălan, o femeie înșelată. Cântăreața a vorbit deschis despre eșecurile ei amoroase

CITEȘTE ȘI: Andreea Bălan a suferit de depresie

Am stat de vorbă şi mi-am dat seama că este un băiat bun la suflet. Mie îmi lipsea umanitatea. Trebuia să mă înveţe această simplitate. Eu eram într-o relaţie pansament la vremea respectivă. Am stat câteva luni, am aşteptat. Am păstrat legătura.

La şase luni de atunci am intrat în această relaţie. Făceam schimb de cărţi, m-a mai invitat la piesele de teatru. Apoi i-am zis pur şi simplu că îmi place de el.”, a mai spus artista pentru sursa menționată anterior.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top