Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Balan socheaza: "As putea avea un copil gay"

Stiri

Andreea Balan socheaza: „As putea avea un copil gay”

Andreea Balan a anuntat ca va participa la Marsul Diversitatii sambata, 25 iunie, care se va tine in Capitala. Vedeta insarcinata in 6 luni sustine comunitatea gay si spune ca ar putea avea si ea un copil homosexual.

Andreea Balan a distribuit un articol pe Facebook despre cum e sa fii gay in Romania si a comentat ceea ce a citit: ”M-a emotionat foarte tare aceasta marturie. Si cred ca ne lipseste ceva ca umanitate daca nu ne misca, nu ne emotioneaza si nu ne face sa intelegem ca oamenii sunt oameni indiferent pe cine iubesc ei.

Ar trebui sa facem cu totii ceva ca sa le fie mai bine si sa se poata bucura de iubire la fel ca noi ceilalti. Nimeni nu are dreptul sa judece iubirea. Si faptul ca urasti ceva atat de puternic spune mai multe despre tine decat despre omul pe care il urasti”, a scris cantareata pe Facebook.

Andreea Banica, detronata? Uite cat de frumoasa e fetita ei in varsta de 7 ani!

Mesaj sfasietor scris de Andreea Balan: „Experienta m-a invatat ca…”

”Tot ce imi doresc pentru copilul meu e sa aibă o viata frumoasa, sa fie om, sa aiba principii si sa il cresc educat si informat. E treaba lui pe cine iubeste, pe cine va iubi. Sau a ei, depinde. Asta e tot. Sa fie sanatos si sa fie fericit. Indiferent pe cine va iubi sau ce va face, il voi iubi si ii voi fi mereu alaturi asa cum au fost si parintii mei. Nu e cu nimic diferit fata de mine.

Insa cand vad cat de greu le e prietenilor mei gay in tara asta si ma gandesc ca as putea avea un copil care e gay ( din nastere-n.r.) si ar putea sa creasca fiind urat si blamat de societate, nu pot sa nu ma sperii si sa nu imi doresc sa nasc un copil intr-o lume mai buna”, a mai scris vedeta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top