Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Balan a vorbit pentru prima oara despre cum a inceput relatia cu George

Stiri

Andreea Balan stia ca va fi cu George pe vremea cand era cu Keo

Andreea Balan a tinut prima pagina a tabloidelor in urma cu doi ani datorita relatiei pe care o avea cu Keo. Cei doi au devenit protagonistii multor rumori, iar zvonurile ca nu vor ajunge niciodata in fata altarului s-au adeverit.

Stia ca il va parasi pe Keo

Andreea l-a cunoscut pe George, tatal copilului ei, si a stiut ca va fi cu el inca din perioada in care aceasta era intr-o relatie cu Keo, conform propriilor ei declaratii.

„Noi ne stiam de la videoclipul „Rece”, deci undeva in 2014 si ne stiam si devenisem amici li schimbam carti. Am venit la spectacolele lui de teatru si am pastrat legatura, eu eram cu altcineva pana cand intr-o zi.

El imi dadea carti de teatru si eu ii dadeam „Barbatii sunt de pe Marte si femeile de pe Venus” si eu in mintea mea stiam. O sa-l parasesc pe respectivul cu care eram atunci si eu intr-o zi. O sa fiu cu George”, a declarat Andreea Balan intr-o emisiune de la Antena Stars.

„George e un tatic foarte bun”

„Voiam sa spun ca cel mai important e faptul ca este un tatic foarte bun. Pentru o mamica este important ca sa primeasca ajutor din partea taticului si George este foarte, foarte implicat. El ii face baita si are foarte mare grija de micuta Ella”, a mai marturisit vedeta in cadrul aceleiasi emisiuni.

CITESTE SI: La cateva zile dupa ce a nascut, Antonia a semnat primul contract pentru fiul ei, Akim

Andreea a nascut o fetita de nota zece in luna octombrie, pe care a botezat-o Ella. Acesta este primul copil din viata fostei membre a trupei Andre. De Ella se ocupa atat Andreea cat si mama ei, care ii este aproape in fiecare moment, mai ales cand este extrem de ocupata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top