Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Bănică a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are

Staruri

Andreea Bănică a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are

Andreea Bănică s-a confruntat cu unele probleme de sănătate. Din fericire, nu necesită intervenție chirurgicală. Însă, nu poate face sport. Din acest motiv, a fost nevoită să își schimbe coregrafia pentru concerte. Mai jos vei găsi declarațiile vedetei.

Andreea Bănică, probleme de sănătate

Andreea Bănică a revenit la silueta de dinainte de naștere. Însă nu a făcut sport. Și asta nu pentru că nu și-ar fi dorit, ori pentru că nu îi place să facă acest lucru. Însă starea de sănătate nu îi permite să facă asta.

Cântăreața are dureri de spate de ceva timp. În urma unui RMN a aflat cu exactitate care este cauza acelor dureri. Din fericire, nu are nevoie de intervenție chirurgicală. Însă trebuie să urmeze un tratament. Drept urmare, nu poate face sport momentan.

De doi ani Andreea Bănică nu mai poate face sport. În timpul sarcinii nu s-a simțit binee. Încă de la început a avut probleme.

“Nu fac de 2 ani sport pentru că în timpul sarcinii m-am simțit foarte rău de la început. Simțeam că mă sufoc mai mereu, nu puteam să merg la sală și cu mâncarea mi s-a schimbat un pic regimul de viață, pentru că nu mai puteam să mănânc decât carbohidrați. Acum am o problemă de sănătate cu lombarul, de 3 luni de zile tot încerc să îi dau de cap. Nu e nimic de operat, dar sunt probleme, sunt dureri, fac fizioterapie”, a declarat Andreea Bănică pentru Libertatea.

Din cauza probemelor pe care le are, artista nu mai poate dansa. Drept urmare, a fost nevoită să își schimbe coregrafia sau să renunțe la unele mișcări de dans. A mărsurisit pentru sursa menționată anterior că dansează mai puțin și a renunțat chiar la unele mișcări. “Dansez mult mai puțin și anumite mișcări nu le mai fac. Important este că sunt acolo și îmi fac treaba, până la urmă eu sunt cântăreață nu sunt dansatoare!”, a mai declarat vedeta pentru sursa menționată anterior.

CITEȘTE ȘI: Relaţia dintre Gina Pistol şi Smiley, confirmată de Andreea Bănică. Cum a reacţionat Gina

CITEȘTE ȘI: Andreea Marin a spus ADEVĂRUL despre Mihaela Rădulescu: „Rivalitatea dintre noi…

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: După 10 ani de căsnicie cu Lucian, Andreea Bănică a făcut anunțul: „A plecat…”

Andreea Bănică vorbește deschis despre viața ei personală, fără să intre prea mult în intimități. Fosta membră a trupei Blondy, care de ani buni cântă singură s-a confesat recent și a vorbit despre problemele dintre ea și impresarul Lucian Mitrea.

„Am făcut nunta în 2008, dar noi suntem împreună din clasa a noua. Anii au trecut foarte repede. Nu există un secret al unei relaţii de lungă durată.

Ştii de câte ori şi-a făcut Andreea bagajele şi a plecat când ne-am certat? Acum mă pune pe mine să plec.” a mărturisit Lucian Mitrea într-o emisiune de televiziune.

„Îţi trebuie noroc să ai o relaţie de genul ăsta, e vorba şi de compatibilitate. Acum când ne certăm n-am unde să plec, mă închid cu cheia într-un dormitor şi el vine şi bate la uşă. Eu n-am plecat o zi de acasă, am plecat în trecut când nu aveam copii, dar nu apucam noaptea.

Când ne certăm acum eu plec în altă cameră, că nu am unde. Ne-am oprit aici cu copiii, pe la 24 – 25 de ani e bine să ai un copil, e mai uşor să îţi înţelegi copilul când eşti tânăr.” a completat Andreea Bănică. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top