Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Bănică, despre despărțirea lui Liviu Vârciu de Anda Călin: „Eu sunt femeia potrivită pentru el...”

Staruri

Andreea Bănică, despre despărțirea lui Liviu Vârciu de Anda Călin: „Eu sunt femeia potrivită pentru el…”

Liviu Vârciu și Anda Călin au pus punct unei relații care dura de mai bine de un an, iar vestea i-a luat prin surprindere chiar și pe apropiații lor, mai ales că cei doi au împreună o fetiță îmn vârstă de nouă luni.

Prezentatorul a spus că nu mai este cale de întoarcere, iar Andreea Bănică, bună prietenă cu acesta, a vorbit despre acest eveniment.

„Simplul fapt ca doi oameni nu sunt compatibili, asta ii face sa ajunga la un divort si nimic mai mult. Nu conteaza ca el (n.r.: Liviu Varciu) este artist si ca pleaca mult de acasa sau ca ea face nu stiu ce alte lucruri, nu! Pur simplu doi oameni nu se potrivesc si cand nu se potrivesc ajung la divort si separare”, a explicat Andreea Bănică pentru wowbiz.ro.

Citește și: Roxana Niculae, declarații despre actualul iubit și despre Liviu Vârciu

Întrebată ce fel de femeie crede că i s-ar potrivi lui Vârciu, Andreea a răspuns:

„Sigur eu sunt femeia potrivita pentru Liviu. Stie, stie, mi-a spus-o si alaltaieri seara. Alaltaieri seara am vorbit cu el, l-am sunat dupa anuntul asta, da. Noi suntem amici de-o viata si ne sunam la zile frumoase, zile mai negre, zile mai rele. Asa facem, asa se intampla, dar el este in sufletul nostru. Poti sa il intrebi si Liviu iti va spune ca eu sunt femeia vietii lui. Asa o sa spuna!”.

Liviu și Anda făcut un pact ca să nu strice prietenia, de dragul fetiței lor

„Vor ca totul să rămână între ei și să o protejeze pe fiica lor. Liviu vrea să-și vadă fiica și cum face primii pași, cum începe să vorbească. Este topit după ea.”, a adăugat o sursă din anturajul celor doi.

De altfel, Liviu a dezvăluit că nu mai vrea să vorbească despre acest subiect.

„Nu știu despre ce evenimente vorbești. Eu sunt o persoană publică, deși eu nu mă consider o persona publică. Ăsta e cumva locul meu de muncă. Eu am semnat un contract cu Antena 1. (…) Nu are nicio legătura viața mea personală cu carieră mea și te-aș ruga mult de tot să rămână personală. Ține doar de mine ce trăiesc eu, cum trăiesc eu.

Am făcut multe greșeli în viață, în tinerețile mele tumultoase, dar acum aș vrea să țin povestea asta doar pentru mine, pentru familia mea. (…) Sacrificiul nostru e mare. Pe mine nu mă interesează părerea oamenilor. Eu sunt de ceva timp în televiziune și am făcut o greșeală să îmi pun viața pe platou. Greșelile tinereții mi le asum.

E vina mea, numai vina mea și o să pun punct cu viața mea personală. (…) Am făcut și multe lucruri bune și multe lucruri rele . Îmi pare rău poate. E haina asta grea pe care o ducem că noi suntem la televizor.”, a declarat Liviu Vârciu în emisiunea „Xtra Night Show”, a lui Dan Capatos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top