Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Ibacka, primele declarații despre sarcină. Când va aduce pe lume bebelușul

Staruri

Andreea Ibacka, primele declarații despre sarcină. Când va aduce pe lume bebelușul

Andreea Ibacka este însărcinată în patru luni şi jumătate şi abia așteaptă să își țină bebelușul în brațe. Soția lui Cabral este foarte fericită deoarece nu s-a confruntat deloc cu probleme până acum.

Invitată la emisiunea „Vorbește lumea”, Andreea a vorbit despre sarcina pe care a ținut-o ascunsă până zilele trecute.

Citește și: Andreea Ibacka este însărcinată

„Am băut apă una după cealaltă (n.r. după Adela Popescu). S-a întâmplat în perioada aceea în care ne vedeam în fiecare zi. Am fost foarte foarte bucuroşi. Orice femeie simte, sunt nişte semnale. Se umflă una, te ma doare alta, te mai înţeapă cealaltă. Am făcut testul fără să îl anunţ, a fost o bucurie enormă. Ni l-am dorit.

Citește și: Primul mesaj al lui Cabral după ce s-a aflat că Andreea e însărcinată

Vara asta nu plecăm în niciun concediu. Nu am avut niciun fel de problemă, nu am avut greţuri, nu mi-a fost rău, am mâncat puţin mai mult în primele trei luni. Am patru luni jumate de sarcină. Soţul meu a fost primul care a aflat. Am anunţat părinţii, fraţii, bunicii”, a povestit Andreea Ibacka în cadrul emisiunii TV.

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka) on

Andreea vrea să nască natural, dar nu știe dacă va fi posibil acest lucru

Andreea Ibacka vrea să nască natural, însă momentan nu ştie dacă este posibil. Aflată la jumătatea sarcinii, soţia lui Cabral a povestit că trebuie să mai aştepte până când medicul îi va da undă verde.

„Mi-aş dori foarte tare să nasc natural. Mai am încă jumătate de sarcină. Termenul este undeva la sfârşit de noiembrie şi abia spre final se poate pronunţa foarte clar. (…) Cred că vom fi foarte perfecţionişti şi obsedaţi să facem totul cu mâna noastră. Cabral are deja experienţa asta şi cumva pun bază pe el.

L-am văzut trecând deja prin nişte etape, îmi dă încredere că aşa va face şi cu bebeluşul. Cam de vreo trei săptămâni se simt mişcările, ca nişte fluturi în stomac”, a mai spus Andreea Ibacka.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top