Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Andreea Ibacka, primele declarații după ce a devenit mamă de fată

Andreea Ibacka a născut zilele trecute primul ei copil, o fetiță tare frumușică și sănătoasă a cărei nume nu îl știm până acum, însă Cabral a lăsat să se înțeleagă că unul dintre prenume ar fi… Petunia.

Fosta actriță din „Inimă de țigan” a făcut primele mărturisiri despre ce simte acum că e mămică. „Atât de multă dragoste în spatele uşilor. Maternitate. Fetiţă. Mamă. Familie. Miracol. Viaţă. Flori”, a scris Andreea Ibacka.

„Salut. Sunt Cabi. Tatăl lui Inoke și al… Petuniei (da, nu avem nume nici acum).
În primul rând… vă spun că m-ați făcut praf cu mesajele de ieri. V-ați oprit și ne-ați urat frumos, de m-a luat și mai tare de cap. Și pentru asta vă mulțumim!!!

În al doilea rând, pare că mulți au intuit deja… la fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor’sa a’ mică. E mai bine așa, mai ales pentru ele. Și vă mulțumim că înțelegeți treaba asta.

Pitica e bine. Grăsuță, scandalagioaică și atentă deja la tot ce e în jur. Andreea Ibacka e bine și ea. Mă rog, fericită leșinată…

Am pus prima poză pe care o am cu ea. Ea mă ține de deșt, eu leșin… d-astea”, a scris Cabral pe reţelele de socializare.

CITEȘTE ȘI: Ionuț de la „Insula iubirii”, replici acide la adresa celor care l-au criticat: „Când nu mai faceți față…”

Raluca Ropotan, fiica lui Stelian Ogică, a devenit mamă pentru prima dată

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top