Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Mantea: "Fiul meu trece printr-o perioada mai grea a vietii lui"

Stiri

Andreea Mantea, probleme cu baietelul: „Ma rog la Dumnezeu sa pot lua eu durerea lui”

Andreea Mantea dovedeste tuturor ca este o mama eroina. Stie sa se imparta perfect intre cariera, viata sociala si dragostea vietii sale, micutul David. Indragita vedeta de la Kanal D a declarat vedeta pentru Revista Teo.

“Trecem printr-o perioada dificila. Lui David ii cresc maselele si are saracutul niste dureri cumplite. Medicul pediatru mi-a spus ca noi, ca adulti, n-am putea suporta o asemenea durere. E groaznic sa-l vad asa si mi se rupe sufletul.

Ma rog la Dumnezeu sa pot lua eu durerea lui si sa nu mai simta el nimic. Eu sunt si foarte dramatica de fel si ma sperii foarte usor. Nu reusim sa dormim noaptea caci micutul se trezeste din ora in ora din cauza durerilor. Eu sunt zombie in ultima perioada si abia astept sa trecem amandoi de problemutele astea”, ne-a spus vedeta.

Andreea Mantea este una din cele mai indragite vedete din Romania. Frumoasa bruneta prezinta emisiunile Wowbiz si „Se striga darul” de la Kanal D. Este una din cele mai urmarite persoane publice pe retelele sociale. Numai pe Facebook, vedeta a strans in ultimii ani peste 640.000 de like-uri.

In anul 2006, Andreea Mantea a participat la concursul Miss Playboy si a fost desemnata cea mai sexy fata de la pagina 5 a cotidianului Libertatea. Vedeta va implini pe 20 septembrie frumoasa varsta de 30 de ani.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top