Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Mantea și Victor Slav: „Nu suntem un cuplu”

Staruri

Andreea Mantea și Victor Slav: „Nu suntem un cuplu”

Andreea Mantea și Victor Slav au primit o ofertă de nerefuzat de la Chef Foa, aceea de a participa împreună la emisiunea sa culinară.

Întrucât în ultima vreme au apărut tot felul de speculații cu privire la relația de prietenie dintre cei doi, mai ales după ce Bianca și Victor s-au separat, aceștia au vrut să lămurească lucrurile.

„Va provoc pe voi. Tu ii dai indicatii lui, in casca. Tu, Victor, gatesti, executi indicatiile. Ce ziceti, va bagati la ‘Cine-i chefu’?”, a spus Chef Foa.

„Nu ne bagam pentru ca ar trebui sa fim un cuplu. Noi nu putem veni, la noi nu este cazul de un cuplu. Fereasca Dumnezeu. Venim sa mancam, sa gustam, dar nu participam”, a refuzat politicos Andreea Mantea.

CITESTE SI: Răzvan Botezatu, despre Bianca Drăgușanu și Tristan Tate

Anca Pandrea, internată de urgență

Bianca Drăgușanu, înțepătură pentru Victor Slav după despărțire

„Este acea perioadă de „doliu” pe care bărbații o așteaptă din partea unei femei. Și dacă ea începe să fie fericită sau să fie atrasă de altă relație, bărbatul se frustrează și începe să aibă diverse reacții. Nu toți, într-adevăr, pentru că nu sumten toți la fel”, a spus Bianca în emisiunea „Te vreau lângă mine”.

Carmen Harra nu o vede departe pe Bianca alături de Tristan Tate

Carmen Harra a comentat subiectul momentului în lumea mondenă. Scriitoarea, artista și clarvăzătoarea româncă stabilită în America nu îi dă mari șanse Biancăi lângă Tristan.

„Are foarte multă chimistrie sexuală, e bazată pe atracție sexuală. El e numărul 3, ea e 2 și potrivirea este puternică la nivel fizic. Sunt oameni care se atrag extraordinar de mult fizic.

Nu înseamnă că neapărat rămân împreună, că eu asta nu anticipez să se întâmple. Ceea ce a făcut acum o să continue să facă, ba mai mult, ce i-a făcut ea lui Slav, o să îi facă băiatul ăsta ei, mai devreme sau mai târziu.

Deci ea a înșelat, a trădat și aceeași înșelare și trădare o să aibă loc din partea lui față de ea. Relația asta are un viitor temporar, nu este ceva care să meargă mult timp. În momentul când o să se trezească din situația asta, o să vrea să se întoarcă, dar eu nu îl văd pe Victor să o vrea înapoi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top