Connect with us

Revistateo.ro

Star

Andreea Mantea a trecut prin ce trece orice mamă. Ce a pățit băiețelul ei, David

Să fii părinte nu e la îndemâna oricui. Cele mai grele momente pentru o mamă sunt cele în care micuțul se îmbolnăvește. Andreea Mantea a trecut recent prin asta și a povestit cum a depășit răceala lui David.

„Tot ce-mi doresc este sanatate. Atat. Nu vreau sa-l manii pe Dumnezeu, nu vreau nimic mai mult, nu-mi trebuie nimic mai mult. Vreau sanatate pentru David si pentru mine.

Serios, poate lumea zice “Ia, uite-o pe asta cat este de nebuna”. Nu! Traim intr-o perioada in care unde te uiti toti copiii sunt bolnavi, toti oamenii se imbolnavesc, sunt numai virusi… eu sunt foarte fricoasa cand vine vorba de boala.

David a fost racit 17 zile in vara asta si mi s-a pus pe inima. Adica nici nu vreau sa ma gandesc daca Fereasca Dumnezeu ar trece prin ceva mai grav de atat sau, nu stiu, in momentul in care vad ce se intampla in spitale… si atunci nu vreau sa-mi doresc mai mult decat am, imi ajunge. Chiar daca voi avea mai putin, important este sa fiu sanatoasa.

CITESTE SI: Andreea Mantea, probleme cu baietelul: “Ma rog la Dumnezeu sa pot lua eu durerea lui”

Din 16 septembrie, Mihai Mitoseru si Andreea Mantea prezinta impreuna „Se striga darul”

Asta e tot ce-mi doresc. Atata vreme cat eu sunt sanatoasa, si fiul meu la fel, nu ne lipseste absolut nimic. Si bineinteles familia mea, prietenii, apropiatii. In rest nu-mi doresc nimic”, a declarat Andreea Mantea pentru wowbiz.ro.

Emisiunea „Se strigă darul” a făcut-o să vadă altfel România și tradițiile ei

„Mie îmi plac toate. În primul rând îmi place ideea de a păstra tradiţia. Depinde şi de zonă. Îmi plac şi cele mai sofisticate, în care mireasa trebuie să poarte straie populare înainte şi abia a doua zi să poarte rochia de mireasă.

Îmi plac şi cele mai simple, când mireasa îşi trece numele domnişoarelor de onoare pe pantof şi la sfârşitul nunţii îl întoarce şi vede care nume s-a şters. În funcţie de care s-a şters, aia se mărită prima. Toate zonele au ceva aparte.

Noi avem o ţară foarte frumoasă, poate că mulţi dintre noi nu ştim. Uite, de exemplu, am fost acum, de curând, la Berzasca (Caraş-Severin) şi aş renunţa la vacanţa pe care mi-am stabilit-o vara asta pentru a merge acolo.

Este ceva incredibil! Zici că eşti într-o altă lume. Parcă se uneşte cerul cu pământul. Este totul foarte aproape de tine şi peisajul arată într-un fel şi ceaţa şi ploaia arată într-un anumit fel.

Ploua foarte tare, iar eu stăteam afară să mă plouă ca să mă uit la cum arată norii şi cerul şi cum se apropie totul.

Sunt multe zone speciale la noi în ţară, dar trebuie doar să le căutăm sau să avem norocul să ajungem la ele”, a declarat vedeta într-un interviu pentru ziarul Adevărul.

Și-a dorit mereu să fie mamă

„Îmi doream din tot sufletul. Poate că mi-am dorit prea mult la un moment dat şi văzând că nu pot să rămân însărcinată au fost mai multe momente în care pot să zic că am atins depresia, dar m-am resemnat, pentru că sunt o persoană puternică şi pot să trec foarte repede peste multe lucruri, oricât de grele ar fi.

Undeva acolo tot mai era o urmă de regret. Ideea este că în momentul în care am aflat că sunt însărcinată, viaţa mea s-a schimbat.

Am ştiut fără să fac vreun test sau analize medicale. Am simţit că sunt însărcinată, că este acolo în mine”, a mai spus pentru Adevărul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top