Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Marin, dezvăluiri despre relație și despre căsătorie

Staruri

Andreea Marin, dezvăluiri despre relație și despre căsătorie

Andreea Marin a acordat un interviu echipei wowbiz. A vorbit despre problemele de sănătate din ultima vreme. De asemenea, a vorbit și despre relația actuală și planurile de căsătorie. Află ce a spus îndrăgita vedetă.

Andreea Marin a vorbit despre problemele de sănătate și despre relația actuală. Are planuri de căsătorie?

Andreea Marin a vorbit în carul interviului despre problemele de sănătate pe care le-a avut în utlima vreme. Vedeta a avut probleme cu inima, motiv pentru care a fost nevoie de monitorizare. Acum trebuie să acorde atenție stării sale de sănătate.

A spus că se bucură de lucrurile frumoase din viața ei. Este feircită pentru copilul ei, pentru partenerul ei de viață pentru care are sentimente puternice. Vedeta a dezvăluit că pentru ea nimic nu este imposibil. Este un lucru pe care l-a învățat de la tatăl ei.

În ceea ce privește viața amoroasă și căsătoria, vedeta a făcut dezvăluiri incredibile. A spus că nu este exclusă căsătoria, dar pentru moment nu se gândește la asta. Nu actele sunt cele de care depinde o relație, a declarat vedeta pentru sursa menționată anterior. Ea și partenerul de cuplu preferă să lase lucrurile să decurgă în mod firesc, în rimtul lor.

„Inimioara mea a luat-o puțin razna și a trebuit puțin monitorizată. Trebuie să am grijă de ea. Mă bucur de tot ce e frumos și bun. Mă bucur de copilul meu, de un partener de viață pe care îl iubesc din tot sufletul. Pentru mine nu există nu se poate.

Este o zicală pe care eu am primit-o moștenire de la tatăl meu. Este un mod de a vedea lucrurile.

Nu este momentul să vorbesc despre astea(n.r.-căsătorie). Lăsăm lucrurile să meargă firesc. Nu actele țin o relație și mi-a demonstrat asta. Însă nu exclud pe viitor”, este declarația Andreei Marin pentru wowbiz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top