Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Marin, mesaj emotionant pentru tatal ei

Stiri

Andreea Marin, mesaj emotionant pentru tatal ei

Andreea Marin i-a emotionat pe fani cu un mesaj emotionant adresat tatalui ei, care a decedat in urma cu un an.

Prezentatoarea tv si ambasadoarea UNICEF in Romania a postat o fotografie pe Instagram care a starnit un val de emotii printre admiratori. Vedeta a avut o relatie speciala cu tatal ei, iar moartea acestuia a marcat-o. Andreea a facut publica o imagine cu ea si tatal ei.

„Thank you, my father, my guardian angel. I smile to the sky today for you, because of you”, a scris Andreea Marin pe Instagram. „Iti multumesc, tata, ingerul meu pazitor. Zambesc spre cer astazi pentru tine, datorita tie”, suna mesajul tradus in limba romana.

Tatal prezentatoarei de televiziune s-a stins din viata in luna martie 2016. Dan Marin locuia in Roman, orasul natal al Andreei.

Divortul de care a vorbit toata lumea

Andreea Marin a fost din nou in atentia presei mondene dupa ce anul trecut a divortat de sotul ei turc, Tuncay Ozturk. Vedeta a vorbit despre ruptura ei la scurt timp dupa ce a anuntat divortul pe Facebook. „Intr-o familie trebuie sa pastrezi aparentele atata vreme cat lupti pentru a mentine aceasta familie pentru ca nu poti sa abdici la primul impas ca nu e bine. Cauti solutii, cauti sa rezolvi lucrurile.

Atunci insa cand iti dai seama ca lupta e unilaterala sau ca pur si simplu unul trage si celalalt nu mai face acelasi efort, atunci cand simti ca nu mai merita pentru tine pentru ca tu stii care sunt criteriile dupa care socotesti daca e bine sau nu e bine, iei o decizie, aceea de a trai intr-un compromis.

CITESTE SI: Andreea Marin: „Nu sunt singura si nu ma simt singura”

Insa, eu nu sunt genul de femeie care sa traiasca intr-un compromis. Nu e infatuare, e pur si simplu constientizarea faptului ca stiu ce vreau de la viata. Atata vreme cat eu daruiesc tot ce-mi sta in putinta, pentru ca am facut sacrificii mari…”, a declarat prezentatoarea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top