Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Marin: "Am niste probleme legate de o gastrita"

Stiri

Andreea Marin: „Am niste probleme legate de o gastrita”

Andreea Marin a marturisit ca are niste probleme legate de o gastrita cauzata de stres. Prezentatoarea de televiziune a explicat ca nu poate consuma anumite alimente din cauza acestei afectiuni, fapt pentru care urmeaza cure de detoxifiere.

„Avem nevoie macar o data pe an de o restartare”

„Bolile incep odata cu acumularea toxinelor, a emoţiilor negative, a dezechilibrului consumului energetic. Avem nevoie macar o data pe an de o restartare. Avem nevoie sa facem asta pentru sanatatea noastra. Nu slabesti foarte mult, ci 4-5 kilograme intr-o saptamana maxim.

Detoxifierea e de mai multe feluri. Toxinele si stresul creeaza obstacole in calea functionarii normale a corpului nostru.

Eu am ales varianta de detoxifiere pe baza de lichide. Asta de dimineata pana seara. Nu iti este foame… si ai o energie extraordinara.

Mi s-a spus ca anumite alimente nu sunt bune pentru mine. De exemplu, eu am niste probleme legate de o gastrita pe baza de stres, de mai multa vreme, si atunci anumite alimente nu imi sunt recomandate in exces, desi mie imi plac.

CITESTE SI: A. Marin, mesaj emotionant pentru tatal ei

In mod normal, e bine sa stai minimum 7-8 zile la o dieta de detoxifiere. Eu am venit 3 zile intr-un weekend si alte 3 in alt weekend”, a declarat vedeta intr-un interviu pentru Antena Stars.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top