Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Marin: "Nu sunt singura si nu ma simt singura"

Stiri

Andreea Marin: „Nu sunt singura si nu ma simt singura”

Andreea Marin a comentat recent la o postare de-a sa in legatura cu felul in care decurg lucrurile in viata ei dupa divort.

„Atata liniste-i in jur, de-mi pare ca aud cum se izbesc de geamuri razele de luna”, a postat Andreea Marin pe Facebook.

Dupa un timp, prietenii au inceput sa ii comenteze. Una dintre fanele sale a scris: „Se intampla sa fim singure si pustiite de singuratate indiferent de clasa, personalitate”. Zana a scris a raspuns imediat comentariului. „Asa e, dar nu mei e cazul meu acum. Nu sunt si nici nu ma simt singura”, a scris Andreea Marin.

Zilele trecute spunea ca nu are nicio relatie

„As vrea sa inchei acest subiect. si din moment ce am decis o despartire, asta inseamna ca au existat probleme. Nimeni nu se desparte de fericire. As vrea sa inchei acest capitol pentru ca se vorbeste poate mult prea mult.

E bine ca fiecare sa isi vada de drumul sau, de viata sa si asta voi face si eu”, a declarat Andreea intr-un interviu pentru Antena Stars.

Vedeta a mai declarat ca nu are nicio relatie in acest moment si tot ce asteapta acum este rezolutia finala in procesul de divort.

Plecam din tara, nu foarte departe, dar intr-un loc mai cald. Intr-un loc in care ea nu a mai fost si in care sa fim noi, ca fetele, unde putem vizita foarte multe obiective.

CITESTE SI: Andreea Marin, detalii despre divorț: „A fost dragostea mea de la 40 de ani”

Tin ca ea sa devina o femeie cu mintea deschisa. Vreau sa vada mai mult ce e in paginile revistelor, sa stie sa judece lucrurile drept si frumos. Si corect. Vreau sa aiba aceasta dragoste pentru frumos, sa fie un cetatean al lumii, nu doar al tarii ei”, a declarat zilele trecute Andreea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top