Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Marin se căsătorește? Mesajul care i-a bucurat pe fani

Staruri

Andreea Marin se căsătorește? Mesajul care i-a bucurat pe fani

Andreea Marin și-a surprins fanii. A postat un mesaj pe un cont de pe o rețea de socializare. Cei care l-au citit au înțeles că ar putea fi vorba despre o nuntă. Se căsătorește vedeta? Află răspunsul din rândurile de mai jos. Iată ce a postat pe contul său de pe o rețea socială.

Andreea Marin, mesaj incredibil

Andreea Marin a postat pe contul său de pe o rețea socială un mesaj mai lung. Prin intermediul acestuia, vedeta anunța că urmează să aibă loc un eveniment important. Și că a ales un loc special, iar la eveniment vor lua parte câțiva oameni. Fanii au crezut că este vorba despre nuntă.

”Mi-am dorit să vă spun prin viu grai ceea ce simt în acest moment. Să ne putem privi în ochi şi să ne sprijinim, reciproc, de privirea celuilalt îndreptata spre noi. Săptămâna aceasta, un moment extraordinar, gândit cu sufletul, va avea loc la capătul firului roşu, unde voi fi de găsit, în miezul zilei de joi. Nu vom putea fi cu toţii acolo. Dar vă promit că vom simţi cu toţii emoţia profundă a momentului, surprins în imagini ce vă vor fi dăruite ulterior şi pe care nu le veţi putea uita uşor.

CITEȘTE ȘI: Andreea Marin, cu o gâlmă în frunte! Vedeta a ținut să se afle adevărul de la ea:

CITEȘTE ȘI: Andreea Marin a dezvăluit ce intenții are cu noul ei iubit. Urmează a patra nuntă?

Uneori, nu e nevoie decât de 2 oameni, ţinându-se de mâini, privindu-se în ochi, dezbrăcându-se de orice i-ar putea împiedica să atingă maxima emoţie şi pura sinceritate. Uneori, totul porneşte de la ceva neaşteptat. Căci aşa e viaţa. Şi ajunge, la fel de neaşteptat, până departe. Am ales un loc special pentru mine pentru ziua de joi, cu semnificaţie la nivel personal. Voi avea alături o mână de oameni apropiaţi şi colegi din domeniul meu, doar pe cei ce vor simţi să îmi fie aproape. La capătul firului roşu”, a scris Andreea Marin pe contul său de pe o rețea socială.

Însă, fanii au putut vedea și un videoclip care însoțește postarea. Astfel s-a aflat cu exactitate despre ce este vorba. Este un eveniment diferit față de cel la care se gândeau inițial fanii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top