Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Marinescu este insarcinata

Stiri

Andreea Marinescu este insarcinata

Prezentatoarea de televiziune Andreea Marinescu este insarcinata din nou.

Blonda care prezinta stirile diminetii la un cunoscut post de televiziune generalist are deja un baietel de 7 ani pe care l-a botezat Vladimir.

Vestea despre sarcina Andreei Marinescu vine la doar doua luni dupa ce colega ei, Lavinia Petrea, a nascut al doilea copil. Lavinia a botezat-o pe fetita ei cu numele Klara.

Se zvoneste ca indragita prezentatoare ar putea fi inlocuita de Lavinia, insa nu exista niciun comunicat oficial despre cine ii va ocupa locul. Mihai Dedu va trebui sa faca fata matinalului de stiri vreme de 4 ore, de la 6 la 10 dimineata.

Si anul 2017 va fi anul mamicutelor din showbiz

Tot mai multe vedete de la noi isi indeplinesc visul de a deveni mama. Printre numele celebre de mamicute din showbiz se numara Jojo, care mai are putin si naste si Andreea Banica (care a nascut anul trecut). Anul trecut au nascut si Antonia si Anca Serea.

CITESTE SI: A nascut Pink, artista pop-rock din SUA

Si peste Ocean o serie de vedete au devenit mamici anul trecut. Printre celebritatile care au nascut in 2016 se numara Mila Kunis, Ellen Pompeo si Pink. De curand, Janet Jackson a adus pe lume un copil, la varsta de 50 de ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top