Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Tonciu a spus adevărul despre problemele din căsnicia ei. Ce s-a întâmplat, de fapt, la mare

Staruri

Andreea Tonciu a spus adevărul despre problemele din căsnicia ei. Ce s-a întâmplat, de fapt, la mare

Andreea Tonciu a vorbit pentru prima oară despre problemele din căsnicia ei, după ce s-a zvonit că e în pragul divorțului.

Presa de scandal a scris despre o ceartă care ar fi avut loc între ea și soțul ei la mare. Vedeta a infirmat zvonurile potrivit cărora în relația ei au apărut norii negri.

„Nu este nimic adevarat din ce s-a scris. Nu ne-am certat. Sotul meu stie ca am fost la mare, sotul meu nu a fost la mare, nu m-a imbracit.

„Soțul meu nu a putut să meargă la mare”

M-am dus la mare cu prietenele mele, o parte din ele, si cu finele nasei mele. Sotul meu nu a putut sa mearga. Sora mea are acum 18 ani si ea si-a dorit sa mearga de 1 mai la mare”, a spus Andreea Tonciu aseară la WOWBIZ.

„Sunt foarte suparata. Eu am fost mereu cuminte. Pe mine nu m-a aratat nimeni cu degetul. Eu sunt aceeasi Tonciu, eram la fel de cuminte si inainte de mariaj.

Am avut numai relatii serioase. El nu mi-a interzis sa merg la mare, mi-a zis sa merg, ca el are incredere, stie ce fac.

CITESTE SI: Detalii neștiute despre viața lui Giani Kiriță

Brigitte Năstase, replică dură pentru Ilie Năstase. Pentru ce se roagă acum timișoreanca

El nu a putut sa vina cu mine. Sa vada si sora mea cum este de 1 mai la mare. Sotul meu este gelos pentru ca ma iubeste foarte mult si stie ce femeie are langa el. El are foarte mare incredere in mine”, a mai spus fosta asistentă de televiziune.

„Imi iubesc sotia si fac un compromis, chiar daca nu imi place sa vorbesc la TV. Eu va spun tot adevarul. Sunt numai speculatii, minciuni, m-am saturat.

Nu este nimic adevarat. Voi stiti ca nu am aparut niciodata la TV. Mie nu-mi place sa apar. Mie nu imi place circul, eu fug si am fugit mereu. Am vazut toate comentariile, aberatiile”, a spus Daniel Niculescu, partenerul brunetei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top