Connect with us

Revistateo.ro

Angelica de padure - beneficii uluitoare ale unei plante necunoscute

Naturiste

Angelica de padure – beneficiile uluitoare ale unei plante necunoscute

Angelica de padure. Desi o vedem atunci cand mergem cu masina la padure, nu o bagam in seama, ba de multe ori ni se pare vreo planta salbatica pe care o calcam in picioare.

Angelica de padure insa este o planta miraculoasa, benefica pentru diferite probleme de sanatate. Planta poate atinge si doi metri inaltime si are un oarecare aspect salbatic.

Aceasta contine substante active importante precum ulei esential, cumarine, ostol, angelicina, imperatorina. Radicinile si rizomii acestei plante regleaza activitatea tractului gastro-intestinal.

Inca din vechile timpuri, angelica de padure a fost folosita pentru durerile de rinichi, in tratamentele naturiste. Anumite preparate din angelica de padure combat o boala a lipsei poftei de mancare (in general indusa): anorexia. Sub forma infuziei, angelica trateaza cauzele nervoase ale declansarii anorexiei.

CITESTE SIZODIACUL PLANTELOR VINDECATOARE

Angelica de padure este considerata un revitalizant forte, tratamentele cu extracte din aceasta planta revigorand organismul, conferind buna dispozitie si putere de munca. Planta mai este folosita si in intrebuintarile medicinei veterinare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top