Connect with us

Revistateo.ro

Angelina Jolie a facut un gest incredibil pentru doi copii care opreau soferii pe strada

Stiri

Angelina Jolie a facut un gest incredibil pentru doi copii care opreau soferii pe strada

Ultimul lucru pe care si l-a imaginat Tim Alexander, tatal a doi baieti, era ca acestia vor invata sa isi castige existenta avand-o ca prima clienta tocmai pe Angelina Jolie!

Allen si Brandon au iesit la marginea strazii pentru a dovedi ca pot sa isi castige singuri existenta, dupa ce tatal lor le-a lansat provocarea. Cei doi au tinut o pancarda pe care scria „De vanzare”, iar obiectul pe care l-au scos pentru doar 50 de dolari era un urs de plus gigant.

Ziua de munca era destul de grea pentru ca niciun sofer si niciun trecator nu s-a oprit sa vada ce vand cei doi baieti pana cand de ei s-a apropiat o masina luxoasa, iar micutii au avut parte de surpriza lor. Din Cadillac a iesit nimeni alta decat Angelina Jolie.

Baietii nu stiau cine este persoana, insa tatal le-a explicat dupa aceea ca faimoasa actrita a avut un rol in pelicula „Kung Fu Panda”. Uriasul plus, de 2,5 metri, era o jucarie cu care baietii nu se mai jucau de multa vreme.

Gemenii s-au bucurat tare mult cand Angelina, care era insotita de fetita ei adoptata, Siloh, a scos din buzunar cate 50 de dolari pentru fiecare dintre baieti, nefiind nevoiti sa mai imparta suma recomandata de tatal lor la vanzare.

Prin astfel de gesturi Angelina Jolie, una dintre cele mai populare actrite din lume, atrage tot mai multi fani si nu e de mirare. Ce suflet mare poate sa aiba aceasta femeie! Voi opreati masina daca ii vedeati pe cei doi? Ce spuneti de reactia vedetei?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top