Connect with us

Revistateo.ro

Angie Moisescu a ajuns la spital. Care este starea sa de sănătate?

Star

Angie Moisescu a ajuns la spital. Care este starea sa de sănătate?

Angie Moisescu mai este cunoscută și ca Bad Angie. Concurenta favorită a lui Cătălin Scărlătescu și-a îngrijorat fanii cu o postare de pe o rețea de socializare. Se vede că a ajuns la spital. A spus motivul pentru care se află în acea situație. De asemenea, a ținut să îi liniștească pe cei care au văzut postarea, spunând că este bine. De la ce a pornit totul? Vedeta a spus adevărul despre cele întâmplate. Iată motivul pentru care a ajuns la spital.

De ce a ajuns Angie Moisescu la spital

Angie Moisescu a ajuns pe mâna medicilor din cauza epuizării. Se pare că a muncit mult, nu s-a odihnit suficient, iar rezultatul a fost cel pe care l-a postat pe o rețea de socializare. Vedeta a postat o imagine în care se vede că este la spital. Are branulă. Dar a ținut să își liniștească fanii, spunând că se simte bine. Iar dovada este aceea că a făcut poza și a încărcat-o pe rețeaua de socializare.

”Acel moment când muncești până la epuizare… ps: Am făcut poza, deci sunt bine!”, a scris Angie Moisescu pe contul său de pe o rețea de socializare. Se pare că oboseala și-a spus cuvântul în cazul lui Angie. A muncit mai multe ore, nu s-a odihnit, iar lucrul acesta a lăsat urme vizibile. Astfel, vedeta a ajuns la medic.

CITEȘTE ȘI: Andreea Mantea a vorbit despre relația cu Victor Slav

CITEȘTE ȘI: Catrinel Sandu s-a logodit cu iubitul american, la șase luni de la divorțul de Gabriel Trifu

Angie Moisescu este o dansatoare care a impresionat prin spctacoșul pe care l-a făcut în fața celor trei jurați ai cunoscutei emisiuni ”Chefi la cuțite”. Tânăra dansatoare mai este cunoscută ca Bad Angie. Are 30 de ani și este din Brăila. Dar, de câțiva ani, vedeta s-a mutat în București.

Din nefericire, nu a fost scutită de neplăceri. Se pare că din cauza oboselii, din cauza muncii fără odihnă, a avut nevoie de îngriirile medicilor pentru a trece peste un episod neplăcut.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top