Connect with us

Revistateo.ro

Star

Antonia, apel către familia fostului ei soț

Cântăreața Antonia a lansat un mesaj către familia fostului ei soț. Partenera de viață a lui Alex Velea cere familiei Castellano să o lase pe fiica ei, rodul iubirii dintre ea și Vincenzo, să vină în România.

„Încerc să comunic cu familia Castelano, dar ei nu sunt la fel de comunicativi. Şi eu mă întreb <>. Am doi avocaţi, unul aici şi unul în Italia care încearcă şă rezolve această situaţie.

Eu îmi doresc să încheiem totul în pace, vreau să stau şi eu cu fetiţa mea. Eu sunt mama ei, eu i-am dat viaţă, noi avem o legătură specială chiar dacă suntem departe una de cealaltă.

Îmi doresc să stau şi eu cu toţi trei copii împreună, pentru că e normal să petrecem timpul împreună. Vreau să petrec timpulul alături de fetiţa mea, la mine în casă, în intimitatea mea”, a declarat Antonia pentru spynews.ro.

CITEȘTE ȘI: Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, în extaz. “Se pare că…”! Felicităăăăări!!!

Vestea anului 2017 Gabriela Cristea si Tavi se căsătoresc! Iată când revine în televiziune! „Deocamdată nu las pe nimeni să se apropie de copil”

Tavi Clonda a ținut să se afle de la el! A făcut marele anunț

„Mă macină o singură întrebare <>”, se întreabă artista.

Antonia, declarație surprinzătoare despre relația cu Alex Velea

Antonia a făcut o serie de dezvăluiri foarte interesante astăzi, în cadrul unei emisiuni televizate. Ea a vorbit despre momentele prin care a trecut după naștere, dar a făcut și o mărturisire bombă despre relația cu Alex Velea.

Cântăreața, care a împlinit de curând vârsta de 28 de ani, a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor să se implice în proiectele profesionale, după ce a născut al doilea copil pe care îl are cu Velea.

“Nu mi-a fost uşor, am revenit la tv după 3 luni de când am născut. Simţeam nişte schimbări, hormonii… Tristă , fericită, simţi niste schimbări. Alex m-a ajutat psihic, el este foarte bun la chestii d-astea”, a mărturisit Antonia, astăzi, într-o emisiune TV.

Ea a făcut și o mărturisire surprinzătoare, care dă naștere unor speculații privind relația sa cu Alex Velea.

Întrebată ce cadou i-a cumpărat acesta de ziua ei, ea a lăsat pe toată lumea cu gura cască spunând: “Soţul îmi face cadouri des. Tot timpul îmi face cadouri, urmează să îmi mai cumpere”, lăsând astfel impresia că ea și Velea s-ar fi căsătorit în secret.

Antonia a adus pe lume un băiețel în 2016

Antonia a născut cel de-al treilea copil al său! Al doilea băiețel al cântăreței și al lui Alex Velea a venit pe lume în această dimineață.

Conform publicației Cancan, Antonia a ajuns emoționată la maternitate insoțită de Alex Velea.”Da, am emoţii. Mari! Da, încă un frăţior, îl aşteaptă”, a mărturisit cântăreața pentru sursa citată, înainte de a intra în sala de naștere.

Până acum, Velea și soția sa au preferat să țină ascuns numele pentru copilul lor. Cei doi au spus că numele va fi unul marcant. Cuplul mai are împreună un băiat, pe nume Dominic. Antonia are o fetiță rezultată din mariajul cu Vincenzo Castellano.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top