Connect with us

Revistateo.ro

Antonia are probleme de sanatate: "Simti efectiv ca-ti explodeaza operatia"

Stiri

Antonia, probleme de sanatate dupa sarcina: „Simti efectiv ca-ti explodeaza operatia”

Antonia a povestit cat de mult a suferit dupa ce l-a nascut pe Akim. Vedeta a contractat un virus gripal, iar simptomele i-au creat mari necazuri.

Artista a povestit ca ii era frica sa tuseasca ca sa nu ii plesneasca operatia de cezariana.

Antonia a avut probleme dupa sarcina

„Am fost si eu racita, am racit in spital, dupa ce am nascut. Am stat mai multe zile oricum la spital, deci nu vrei sa stii. Fiindca am nascut prin cezariana e foarte greu sa tusesti, pentru ca simti efectiv ca-ti explodeaza acolo operatia. Si pe silent durea, orice miscare durea. Facebook, Instagram, Snapchat… mi se pare ca a devenit prea mult. Sunt prea multe chestii pentru ca au adaugat prea multe (…) De mancare (n.r.: raspunsul la întrebarea: «De ce ti-e dor acum?»), vreau sa mananc.

Ai? Nu am timp mereu sa… Eh, de dimineata nu mananca pui, mananca oua, imi face si mie, dar, uneori… Alex (n.r.: raspunsul la întrebarea: «Cine gateste mai mult la voi in casa?») (…) Stiu sa fac hod-dog-uri si hamburgeri, glumesc.

CITESTE SI: Alex Velea, marturisiri despre relatia lui cu Antonia

Eu sunt fana, adica ma uit la din-astea… pe internet la dulciuri, la deserturi. Si-mi place sa fac chiar si torturi, deserturi. Supa, pui chestii d-astea simple, dar nu stiu tocanita, din-astea romanesti. (…)”, a declarat Antonia intr-o emisiune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top