Connect with us

Revistateo.ro

Antonia și Alex Velea, în culmea fericirii! Au aflat sexul bebelușului!

Stiri

Antonia și Alex Velea, în culmea fericirii! Au aflat sexul bebelușului!

Antonia și Alex Velea au dezvăluit azi dimineață la un post de radio din București ce sex va avea copilul pe care Antonia îl va naște în curând. Cei doi au vorbit despre relația lor dar și despre proiectele muzicale.

Alex Velea a declarat că este extrem de fericit și de nerăbdător să-și strângă copilașul în brațe, Antonia mărturisind că lui Alex îi place s-o mângâie pe buric. Cei doi cântăreți invitați la Kiss FM au mai dezvăluit că perna cumpărată special pentru Antonia, o pernă pentru gravide, o folosesc Alex și cățelul cântăreței. Întrebați ce sex va avea primul lor copil împreună, Antonia a dat de înțeles că este băiat.

CITEȘTE ȘI: IULIA VÂNTUR, ÎNTR-O SITUAȚIE REVOLTĂTOARE

„O să zic eu, pentru că au fost speculaţii. Eu trebuie să confirm. S-a văzut pe ecografie ce o să fie de la o poştă. Seamănă cu taică-su”, declară Antonia. Apoi Alex Velea a completat declarațiile Antoniei, recunoscând că cei doi știau de mult că va fi un băiețel.


Antonia va fi nevoită să facă o pauză de la cariera ei muzicală după ce va naște

„Indiferent de sexul copilului, că ar fi fost fetiţă sau băieţel, e un copil pe care noi ni l-am dorit şi ni-l dorim extrem de mult, pe care o să-l iubim cu tot sufletul nostru şi o să punem în el tot ce ştim mai bine. O să avem un băieţel şi de abia aşteptăm să apară. Aşteptăm cu sufletul la gură să apară, aşteptăm să ne jucăm cu el, suntem disperaţi”, spune solistul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top