Connect with us

Revistateo.ro

Antrenament scurt si eficient pentru corpul tau, de la Carmen Bruma

Stiri

Antrenament scurt si eficient pentru corpul tau, de la Carmen Bruma

Carmen Bruma arata intr-un mare fel, de parca nici nu a nascut! Secretul consta intr-o viata sanatoasa si mult, mult sport.

Dar ce fel de exercitii face vedeta tv astfel incat sa arate atat de bine? Unele dintre acestea ni le-a impartasit chiar ea: in doar 12 minute te pui pe picioare brici!

Dupa ce a nascut, Carmen a abandonat sala de fitness pentru a face miscare in aer liber. Prezentatoarea tv a inceput sa faca sport la numai o saptamana dupa ce a nascut si a revenit la acelasi regim alimentar pe care il avea inainte sa il aduca pe lume pe baietelul ei.

Multe dintre femei ar fi invidioase pe felul in care arata Carmen Bruma, dar totul depinde de regimul alimentar si sport, chiar daca par draconice.

Antrenament scurt si eficient pentru corpul tau, de la Carmen BrumaPe pagina ei de Facebook, Carmen Bruma le-a dat cateva sfaturi celor care vor sa fie ca ea: sanatosi si vigurosi: „Mentineti fiecare pozitie timp de 1 minut ( pt pozitiile 1 si 3 -2 minute, 1 min pe fiecare parte/picior). Repetati circuitul de 2 ori”.

In urma cu cativa ani, Carmen Bruma avea 87 de kilograme, incredibil de crezut astazi. Aceasta  a reusit sa slabeasca 30 de kilograme dupa ce a incercat o serie de diete posibile si imposibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top