Connect with us

Revistateo.ro

Anul 2017: O perspectivă numerologică asupra lumii în anul care urmează

Horoscop anual

Anul 2017: O perspectivă numerologică asupra lumii în anul care urmează

Multi dintre noi incercam sa ne facem o idee despre felul in care se indreapta lucrurile in anul 2017. Vor fi schimbari care ne vor ajuta sa ne indreptam catre o directie pozitiva? Atunci cand ne uitam la 2017, in contextul numerologiei, putem obtine o perspectiva despre energiile universale la locul de munca.

Citeste aici: Horoscop 2017

Din punct de vedere numerologic, anul 2017 este „anul 1”. (2+0+1+7=10; 1+0=1)

O perspectiva numerologica asupra lumii in 2017

1 este un numar de inceput. 2017 ne indeamna pe toti sa incepem ceva nou, este anul in care trebuie sa gandim si sa actionam in mod independent. „1” este un numar care se refera la initiative de orice fel, cifra simbolizeaza conducere. In cel mai rau caz, numarul „1” ca energie poate fi agresiv, crud si chiar violent.

Citeste aici: Horoscop octombrie 2016

Ce semnifica fiecare cifra din 2017

Numarul „2” este in pozitia de lider si prin urmare este dominant in numarul 2017. Vibratia numarului „2” transmite sensibilitate, receptivitate, armonie si dorinta. Din punct de vedere astrologic, numarul „2” este asociat in primul rand cu Luna, planeta de sentimente, instincte si imaginatie.

Cifra „0” din 2017 indica potentialul pentru a crea o noua directie. „0” are o energie ascunsa, cu putere latenta, care trebuie sa fie manipulata in mod intelept si creativ. Din punct de vedere astrologic, cifra „0” este asociata cu Pluto.

Numarul „1”- Este numarul de scop, ambitie si actiune.

Numarul „7” este asociat cu Neptun, planeta care dizolva obstacole, pentru cresterea noastra spirituala. Biblia spune ca in cea de-a 7-a zi, Dumnezeu s-a odihnit si toate lucrurile se odihnesc sub influenta numarului 7, in scopul de a reflecta si a contempla. „7” este numarul care guverneaza ritmurile vietii. Exista 7 culori in spectru, 7 note muzicale. „7” apare frecvent si in natura- plantele cu o tulpina pura au flori cu 7 petale- lotusul fiind un astfel de tip.

Ce va fi in anul 2017?

Numerologia anului 2017 arata ca anul aduce noi inceputuri si multa activitate. Spiritul de pionierat face loc pentru noi investitii, creatii si descoperiri.

Oportunitati de a sublinia INCEPUTUL, SCHIMBAREA si PROGRESUL

– Dezvoltarea de noi idei

– Extinderea intereselor existente

-Prieteni noi sau partenerii de afaceri noi

Uneori, o schimbare puternica declanseaza o succesiune de evenimente care forteaza modificari substantiale in aproape fiecare aspect al vietii. Pe scurt, individualitate, ambitie, initiativa sau directii.

1 Comment

1 Comment

  1. Gigi Haleț

    2016-12-24T18:42:58+02:00 at 2016-12-24T18:42:58+02:00

    Ori e numerologie ori e horoscop. Nu le amesteca! Dacă nu știi numerologie…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop anual

To Top