Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Cătălin Botezatu, despre Victor Slav: „Îmi place. E un suflu proaspăt”

Cătălin Botezatu este tot mai des întrebat în legătură cu despărțirea dintre Bianca și Victor. Designerul a comentat recent situația în care se află cei doi.

Botezatu îl apreciază pe Slav

În mod neașteptat, creatorul de modă care a fost și el la un moment dat cu Bianca are o părere foarte bună despre Slav. Acesta a declarat pentru presa tabloidă că Victor îi poartă costumele, că acestea îi vin foarte bine.

Cât despre prestația lui ca prezentator, Cătălin a refuzat să comenteze pentru că nu se pricepe la asta. Deși a lăsat publicul să își dea cu părerea, nu s-a putut abține să nu spună că îi place Victor, că e un suflu nou pe piață.

„Victor poartă costume de la brand-ul meu. El are avantajul că arată bine, poate îmbrăca orice fel de haină. E un bărbat frumos, prezentabil și ceea ce i-am oferit noi este un plus.

Nu pot să-i comentez prestația din punct de vedere profesional, asta las la latitudinea fanilor, a publicului, a celor care au o părere avizată. Mie îmi place, e ok. E un suflu proaspăt”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit wowbiz.ro.

CITEȘTE ȘI: Bianca Drăgușanu, pusă la punct de Andreea Mantea: „Cu mine nu îți merge…”

Andreea Mantea a vorbit despre relația cu Victor Slav

Cătălin și Victor au în comun o femeie, iar acea femeie este Bianca Drăgușanu. De altfel, Botezatu a fost primul bărbat celebru din viața blondinei de la Kanal D.

Recent, designerul chiar a spus că el a inventat-o și o apreciază pentru faptul că și-a depășit condiția într-un ritm uluitor.

Cătălin Botezatu, Biana și Victor au fost colegi la același post de televiziune, Kanal D. Ba mai mult, Victor și Cătălin, cei doi bărbați din viața Biancăi, au împărțit același platou în fiecare sâmbătă seară.

Victor făcea parte din brigada sexy de la „Bravo, ai stil”, alături de Bogdan Vlădău și Alex Velea, iar Cătălin Botezatu era membru al juriului alături de Iulia Albu, Raluca Bădulescu și Marius Munteanu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top