Connect with us

Revistateo.ro

ANUNT BOMBA. Enrique Iglesias a divortat!

Stiri

ANUNT BOMBA. Enrique Iglesias a divortat?!

O declaratie de ultima ora a lui Enrique Iglesias face inconjurul lumii: a divortat acesta de Anna Kournikova, tenismena cu care este casatorit?

Cantaretul spaniol a dat de inteles ca s-a terminat relatia de iubire cu Kournikova, dupa 12 ani in care au stat impreuna. Zvonurile care circulau in ultima vreme despre cei doi se refereau la o distantare tot mai mare intre tenismena si latino-lover. Inainte de prezentarea de la Staples Centerde Los Angeles, California, Iglesias a spus jumatate in gluma, jumatate in serios ca este un om divortat.

„In clipa de fata sunt un om divortat, da, am divortat acum trei zile. Pe bune, nu rade (n. r.: i-a spus unui reporter)”, i-a lasat Iglesias pe toti masca. Apropiatii celor doi au strecurat informatii despre pereche pentru presa mondena, spunand ca cei doi nu stiu sa faca anumite compromisuri matrimoniale iar Enrique Iglesias este extrem de pretentios in legatura cu anumite aspecte ale vietii de cuplu.

Artistul care interpreteaza piesa „Bailando” ii lasa pe toti sa ghiceasca daca este sau nu un om divortat, intrucat chiar el a declarat ca este satul sa raspunda la intrebari de tipul „Esti casatorit?”, „Cum te intelegi cu sotia?”, „Ai copii?” etc.

Fiind fiul renumitului cantaret de muzica latino Julio Iglesias si al jurnalistei de origine filipineza Isabel Preysler, Enrique a debutat odata cu aparitia albumului care ii poartă numele, lansat in anul 1995. Discul a devenit cel mai bine vandut in America Latina si Europa, fiind cumparat in peste 6 milioane de exemplare. Printre primele albume ale artistului se numara „Vivir” si „Cosas del Amor”, ambele scoase inainte de anul 2000. Enrique Iglesias este cunoscut pentru piesele pop-latino, cel mai recent hit fiind „Bailando”, care a facut inconjurul lumii imediat de la lansare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top