Connect with us

Revistateo.ro

Star

Anunțul care a șocat lumea: „Sylvester Stallone a murit”. Ce s-a întâmplat cu actorul

O nouă știre incredibilă face înconjurul lumii. Mai multe site-uri au scris că Sylvester Stallone ar fi murit, însă adevărul este altul.

Sylvester Stallone, omorât într-un fake news

Conform publicației affaritaliani.it, este vorba despre o știre falsă (fake news). Conform știrii false, Stallone ar fi murit de cancer la prostată, însă, evident, informația a fost infirmată imediat după ce s-a răspândit în toată lumea.

Nu este prima oară când pe net apar astfel de știri false. Nu de mult Irina Loghin era dată moartă pe Internet, însă artista se simte bine.

Unii ”jurnaliști” le-au omorât în mediul virtual și pe celebrele Britney Spears și Edith Gonzalez, însă ele sunt tefere și nevătămate, chiar dacă actrița a trecut într-adevăr printr-un cancer îngrozitor.

CITEȘTE ȘI: Anunţul a şocat România: “Irina Loghin a murit”. Ce s-a întâmplat cu artista, de fapt

Sylvester Stallone (n. 6 iulie 1946, New York) este un actor, regizor și scenarist american. A devenit legendar prin roluri principale în filme de acțiune ca Rocky și Rambo. În anii ’80 a fost unul din cei mai bine plătiți actori de la Hollywood.

În 2015 a primit Globul de Aur pentru cel mai bun actor în rol secundar în filmul Creed. Este adesea numit în presă „Sly”.

Cel mai popular personaj creat de Sylvester Stallone, Rocky Balboa, a luat viață într-o noapte de la sfârșitul lunii martie 1975, după vizionarea meciului de box dintre legendarul campion Muhammad Ali și un necunoscut, Chuck Wepner, care a reușit să reziste loviturilor lui Ali, pierzând prin decizia arbitrilor, dar reușind să-l trimită la podea pe campion și să câștige admirația publicului.

Inspirat, Stallone s-a încuiat într-o cameră timp de trei zile, în care a scris scenariul filmului.

Mai mulți producători s-au arătat interesați de scenariu, dar Stallone a insistat că nu-l vinde decât cu condiția să joace el însuși în rolul titular.

Ofertele au crescut substanțial, de la câteva zeci de mii de dolari, la peste o sută, producătorii dorind o vedetă consacrată ca Robert Redford, Burt Reynolds sau Ryan O’Neal în rolul principal.

Deși nu mai avea în cont decât aproximativ $100, Stallone s-a ținut ferm pe poziție. Ofertele au urcat la $200 000 și peste.

În cele din urmă, au căzut de acord că Stallone va interpreta rolul, cu condiția ca bugetul filmului să nu depășească un milion de dolari.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top