Connect with us

Revistateo.ro

Anunțul făcut de Andreea Mantea în direct. Felicitări!

Star

Anunțul făcut de Andreea Mantea în direct. Felicitări!

Seara trecută, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, Andreea Mantea le-a mulțumit tuturor. De asemenea, a anunțat că aceea a fost ediția cu numărul 1.000 a emisiunii WOWBiz. A intervenit și Victor Slav. Iată ce au spus cei doi.

Ce anunț a făcut vedeta în direct?

„Vrem să vă mulțumim din tot sufletul pentru că sunteți alături de noi în fiecare seară și ne-ați făcut lideri de audiență”, a spus Andreea Mantea.

Victor Slav a avut, de asemenea, ceva de spus. „Mai e o lună până fac un an de WOWbiz, dar serile mele s-au transformat într-un spectacol pe cinste!”, a spus Victor Slav.

Andreea Mantea a spus adevărul despre plecarea lui Oltin de la Exatlon

Andreea Mantea a comentat neparticiparea lui Oltin la Arena de la Exatlon, înainte ca prezentatorul Cosmin Cernat să anunțe că faimosul părăsește competiția.

Andreea Mantea ne spune ce s-a întâmplat cu Oltin
„Oltin nu a participat la Arena pentru ca era la spital. El a primit ingrijiri medicale”, a dezvăluit Andreea Mantea pentru publicul Kanal D.

CITEȘTE ȘI: Andreea Mantea, probleme cu baietelul: „Ma rog la Dumnezeu sa pot lua eu durerea lui”

CITEȘTE ȘI: Andreea Mantea a trecut prin ce trece orice mamă. Ce a pățit băiețelul ei, David

Aseară a fost o nouă seară eliminatorie la Exatlon România. În mod cu totul neașteptat, persoana care a părăsit concursul a fost Alina.

„Am crezut ca va fi ca in datile trecute, chiar nu am putut explica ce s-a intamplat azi. Nu imi este teama ca voi pleca acasa, insa m-am gandit ce s-a intamplat cu echipa mea, cum am ajuns in situatia de a ramane doar 4 Razboinici. Ionut este accidentat, de maine ei vor juca doar in 3 oameni.
Am tot sperat ca si Faimosii vor pleca, unul cate unul. Insa nu s-a intamplat”, a mărturisit Alina după ce a aflat că ea este cea eliminată.

Situația din echipa Războinicilor este tot mai complicată. Ionuț este accidentat și nu se știe dacă va reveni în formă maximă, iar Alina a fost eliminată de public. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top