Connect with us

Revistateo.ro

Apar multe obstacole pentru Gemeni. Citeste sfatul zilei de 24 mai 2016!

Sfatul zilei

Apar multe obstacole pentru Gemeni. Citește sfatul zilei de 18 iulie 2017

Geamanul se impotmoleste pe drum de diferite obstacole neprevazute. Citeste sfatul zilei de 18 iulie 2017.

ZODIA ZILEI: GEMENI
Pesimismul si lipsa de energie atrag numai necazuri. Pornesti ziua fara prea multe sorti de izbanda si reusesti sa atragi obstacolele in calea ta. Schimbarea felului in care privesti viata e singura cheie salvatoare. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu e rau sa stai pe ganduri din cand in cand, insa trebuie sa o faci cu ceva mai mult pragmatism. Fii obiectiv cand te autocritici. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Pare o zi frumoasa si numai de tine depinde cum se va incheia. De inceput, incepe nemaipomenit, insa unele persoane te vor intepa pe parcursul zilei. Tine-le piept cu spiritul tau! Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Rutina devine tot mai apasatoare. Fa ceva nou, ceva ce nu ai mai facut niciodata sau inoveaza activitatile de zi cu zi. Numarul norocos al zilei: 18.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

E o zi in care poti castiga multe lucruri din punct de vedere profesional. Pot veni si banii daca ai rabdare si nu te grabesti in munca ta. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

De doua zile incoace un sentiment negativ se tine dupa tine ceva de speriat. Totul se intampla pentru ca nu ti-ai asumat anumite lucruri din trecut. Frustrarile s-au acumulat, iar asta iti face viata un calvar. Rezolva aceasta problema acuta. Cauta sa convietuiesti cu ea. Numarul norocos al zilei: 9.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top