Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Apariție misterioasă pe cer, la Eforie. Ce au văzut oamenii de la malul Mării Negre

În ultima perioadă au loc tot felul de fenomene care mai de care mai ciudate. Dobrogenii au asistat la o apariție misterioasă zilele trecute.

Cei care locuiesc în zona Eforie de la malul Mării Negre au putut observa o lumină neobișnuită pe cer.

„Obiectul a lăsat în urmă o flacără de culoare verde”, au spus mai mulți martori oculari, conform Radio Constanța.

CITESTE SI: Cum influențează viaţa viteza de rotaţie a Pământului – Ce se întâmplă cu zodiile din 2018

Rotația Pământului încetinește. Care sunt consecințele

Un asteroid ciudat vine spre Pământ

Ezoterism. Pământul se află în zona a 13-a cosmică. Ce înseamnă asta

Fenomenul a fost surprins în prima zi din an, iar imaginile au fost publicate apoi pe Youtube. Unii spun că obiectul luminos nu are de ce să ne preocupe întrucât e vorba despre un meteorit dezintegrat la intrarea în atmosferă.

Alții susțin că e o bucată din stația spațială chineză Tiangong-1, o bucată a cărei greutăți este estimată la 8,5 tone. Unii specialiști s-au speriat și au lansat avertismente că obiectul misterios ar urma să se prăbușească pe pământ la începutul anului, însă nu s-a întâmplat asta.

S-A SCHIMBAT CERUL! Inuitii avertizeaza NASA despre cutremure si alte fenomene DEJA VIZIBILE

Incalzire globala, cutremure, schimbari comportamentale ale rasei umane, un atac tot mai persistent la adresa naturii… Toate astea se intampla pentru ca s-a schimbat cerul? Asa sustin inuitii, batranii unui trib raspandit in nord.

Inuitii au trimis un avertisment dur celor de la NASA in care atrag atentia asupra schimbarilor climatice care sunt cauzate de noul cer pe care multi nu il observam, si nu de emisia dioxidului de carbon in atmosfera.

Inuitii sunt printre putinii reprezentanti ai triburilor stramosesti care s-au adaptat vremurilor in mers, desi prefera sa traiasca conform traditiei lor. Acestia sunt imprastiati prin zonele arctice ale Canadei, Statelor Unite si Groenlandei.

Conform presei occidentale, inuitii sunt cei mai buni meteorologi de pe planeta, putand sa prezica schimbari climatice cu saptamani sau luni inainte ca orice aparat performant de meteorologie o face, doar prin observarea cerului.

Inuitii sustin ca schimbarile de temperatura si cutremurele nu sunt cauzate de incalzirea globala, ci de schimbarea cerului: ”Pamantul s-a schimbat. S-a inclinat intr-o parte si-n alta. Cerul este altul”, spun batranii, conform whitewolfpack.com.

Conform acestora, soarele rasare acum din alta pozitie, nu din locul de unde erau obisnuiti sa il vada, ei putand observa cel mai atent aceste schimbari deoarece in partile nordice ale planetei nu exista poluare luminoasa. Ei spun ca acum ziua pentru vanat este mai lunga si ca pana si lor ajunge sa le fie cald de multe ori, desi traiesc pe taramuri arctice.

Avem alt cer din cauza centurii fotonice?
Teoria schimbarii cerului nu este noua, insa inuitii sunt printre putinii oameni tribali care ne pot povesti ce se intampla cu planeta noastra.

Schimbarea cerului a fost des amintita in previziunile mayasilor, care spuneau ca, in 2012, Terra va trece prin centura fotonica intr-o alta dimensiune a Universului cu consecinte pozitive dar si negative asupra tuturor.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top