Connect with us

Revistateo.ro

APEL DISPERAT. Ajută o tânără profesoară să învingă cancerul, cu orice sumă modică!

Inedit

APEL DISPERAT. Ajută o tânără profesoară să învingă cancerul, cu orice sumă modică!

Dana Mircea este profesoară și director al Colegiului Național „Nicolae Titulescu” din orașul Pucioasa, Dâmbovița, și viața ei în aceste momente nu este una tocmai fericită: are cancer pulmonar. Profesoara și-a dat până acum tot timpul și bunăvoința pentru a crește oamenii, iar astăzi elevii ei cer disperat ajutorul pentru a o salva pe profesoara lor iubită.

Profesoara Dana Mircea are nevoie de ajutorul fiecăruia dintre noi, căci puțin câte puțin putem salva un dascăl care face din copiii românilor oameni. Este timpul să demonstrăm că avem un suflet mare și să contribuim fiecare cu ce poate pentru a-i reda speranța la viață tinerei profesoare și pentru a le reda de fapt speranța la o educație bună elevilor care o îndrăgesc.

CITEȘTE ȘI: AJUTĂ-NE SĂ ÎL SALVĂM PE VLAD

Profesoara Dana Mircea este „o luptătoare și crede din tot sufletul ei minunat că va câștiga”, spun elevii pe care i-a instruit directoare de la Nicolae Titulescu din Pucioasa, scrie incomod-media.ro. Elevii cheamă la apel pentru a se face front comun în salvarea profesoarei lor dragi. Bătălia psihologică pare a fi câștigată, câtă vreme profesoara este încrezătoare în forțele proprii, însă rămâne bătălia materială, întrucât aceasta are nevoi de bani pentru a învinge boala.

Profesoara are nevoie de bani pentru tratament, bani pe care nu și-i permite din salariul ei sărman. Fiecare bănuț, fie că sunt 10, 50 sau 100 de lei, în funcție de posibilitățile fiecăruia, îi aduce o zi în plus de viață unuia dintre dascălii care construiesc viitorul României, prin copii. Cum e vorba aceea: Dacă bogatul nu crede celui sărac, atunci ar trebui ca toți cei săraci să dovedească în primul rând că sufletul nu are valoare materială, sufletul este de neprețuit iar bunătatea și iubirea de oameni se demonstrează în astfel de clipe grele. Să fim solidari cu cei din jurul nostru!

Puteți depune orice sumă în contul RO42BTRL0160120E16079XX, deschis la Banca Transilvania, titular: Mircea Daniela

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top