Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Apel disperat al unei tinere care a apărut în presă drept victima crimei de la metrou din București

Momente de panică pentru o tânără din Craiova. Numele ei a apărut în presa ca fiind victima crimei oribile de la metrou. Tânăra, care corespunde profilului victimei, este însărcinată și urmează să devină mamă. Asaltată de mesaje din partea prietenilor, ea a reacționat pe pagina sa de socializare.

Ce spune tânăra confundată cu victima de la metrou

„În știrea cu victima de la metrou, nu este vorba de mine. Pozele sunt luate după facebook.ul meu, dar este o greșală. Eu sunt bine!!”, spune tânăra, după ce numele său a apărut în presă.

Prietenii au reacționat imediat.

„Doamne ajuta ca ești bine! Multa sanatate si sarcina ușoară!”, „Important este că ești bine. Sănătate multă îți doresc și naștere ușoară pe când va fi.”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de tânără.

Vă reamintim că în data de 12 decembrie 2017, o femeie a împins o tânără la metrou, la stația Dristor. În urma incidentului, tânăra de 25 de ani și-a pierdut viața. Suspecta a fost prinsă de polițiști și în aceste momente este reținută.

Mai mult, apar detalii șocante în cazul crimei de la metrou, care a îngrozit România. O tânără de 25 de ani, însărcinată în câteva luni, a fost împinsă marți seară pe linia de metrou, stația Dristor 1, de o femeie în vârstă de 36 de ani care, se pare, nu este la prima tentativă.

Strigătele de ajutor ale tinerei de 25 de ani nu au emoționat-o pe criminală, aceasta forțând-o pe victimă să rămână pe șine, informează Antena 3. Mai mult, potrivit sursei citate, înainte de a o împinge pe șinele de metrou, femeia a lovit-o de mai multe ori pe victimă.

Poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani, ale cărei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei căutate şi au dus-o la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. A fost imediat reţinută şi dusă la audieri.

Urmează ca aceasta să fie dusă în faţa judecătorilor, cu propunerea de arestare preventivă. Anchetatorii încearcă să afle care este motivul crimei.

„În cursul nopţii, poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani, ale cărei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei căutate şi au condus-o la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti”, transmite Poliţia Română.

„La această oră, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti audiază în calitate de suspect, la sediul Poliţiei Capitalei, persoana bănuită de săvârşirea faptelor din staţiile de metrou Costin Giorgian şi Dristor 1.

Anterior, în cursul nopţii, poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani, ale cărei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei căutate şi au condus-o la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti”, a transmis anterior transmite Poliţia Română.

Din primele date ale oficialilor, cele două femei nu se cunoşteau. Potrivit ultimelor informaţii, tânăra care a murit marţi seară era însărcinată şi era din Craiova. Mai mult, se pare că şi suspecta în acest caz este o craioveancă.

Articole pe aceeași temă:

Crimă la metrou! Declarațiile șocante făcute la secția de poliție și motivul pentru care a făcut acest gest. Femeia a încercat de două ori să ucidă

UPDATE – CRIMĂ odioasă la METROU! O tânără a fost împisă în fața trenului. Cine este autorul și de ce a recurs la acest gest

Știrea tristă a serii. A murit în urmă cu puțin timp și avea 25 de ani

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top