Connect with us

Revistateo.ro

Poti incerca o masca faciala facuta din ingrediente naturale. Te va ajuta sa scapi de riduri si sa ai o piele sanatoasa.

Cosmetica

Aplica aceasta masca faciala in fiecare zi pentru a scapa de riduri

Pielea este cel mai mare organ al corpului. Are rolul de a proteja corpul impotriva bacteriilor din mediul inconjurator. Pentru a avea o piele sanatoasa si frumoasa, ai putea incerca sa folosesti masca faciala de mai jos. Ai nevoie de cateva ingrediente naturale care te vor ajuta sa scapi de riduri. De asemenea, vei avea o piele sanatoasa dupa ce vei aplica aceasta masca faciala.

Aplica aceasta masca faciala pentru a avea o piele sanatoasa si fara riduri

Pentru a avea o piele sanatoasa, este important sa te hidratezi si sa ai o rutina de curatare a pielii. Poti incerca sa folosesti si o masca faciala din ingrediente naturale, care se pot gasi cu usurinta. Prepara masca de mai jos pentru a avea o piele frumoasa, sanatoasa si pentru a scapa de riduri.

Pentru aceasta masca faciala ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

– 100 de grame de gel de aloe vera
– 110 grame de ulei de cocos (in stare solida)
– ulei estential de lavanda, macese sau vanilie

Pune ingredientele intr-un recipient si amesteca-le bine. Dupa ce le amesteci, trebuie sa le pui intr-un recipient de sticla pe care il vei acoperi cu un capac. Lasa-l putin timp intr-un loc uscat, fara a fi expus la soare.

Aplica acest gel pe fata curata si lasa-l sa actioneze timp de 15 minute. Dupa aceea iti poti clati fata cu apa calduta.

Gelul de aloe vera si uleiul de cocos sunt ingrediente naturale care au numeroase beneficii asupra pielii. Calmeaza arsurile provocate de expunerea la soare, curata pielea si calmeaza mancarimea de la nivelul pielii. De asemenea, pot fi folosite de persoanele care au vergeturi.

Poti folosi aceasta masca faciala in fiecare zi pentru a-ti curata tenul si pentru a scapa de riduri. Se prepara usor, din ingrediente care se gasesc cu usurinta. Nu sunt nici costisitoare, iar rezultatele i-au multumit pe cei care au folosit masca aceasta.

Articole pe aceeasi tema:

Masca de fata japoneza care te va intineri cu cinci ani

Masti faciale cu ou

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top