Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Aplicația de pe telefon cu învățăturile lui Arsenie Boca. PLUS: Ce vedetă a sportului s-a rugat la mormântul părintelui înainte de meci

Zeci de mii de pelerini s-au îndreptat weekendul acesta către Mănăstirea Prislop, acolo unde este înmormântat părintele Arsenie Boca. Printre persoanele care au ajuns la mănăstire se numără și o cunoscută vedetă a sportului, tenismena Irina Begu.

Irina Begu, care se pregătește de un meci important la Roland Garros, s-a numărat printre enoriașii care au aprins o lumânare la mormântul lui Arsenie Boca și s-a rugat cu mare credință. Mănăstirea Prislop este unul din locurile sacre ale momentului în România, un loc învăluit în spiritualitate, unde creștinii se simt mai aproape de învățăturile creștine mai ales datorită lui Arsenie Boca.

CITEȘTE ȘI: VORBESC SPECIALIȘII – DE CE PLÂNGE ARSENIE BOCA ÎN ICOANE
Însă de acum, pentru a cunoaște învățăturile părintelui de la Prislop, nu va mai fi nevoie deplasarea la fața locului ci simpla descărcare a unei aplicații pentru telefonul mobil. Aplicația „800 de capete” este realizată pentru telefoanele cu sistem de operare Android și poate fi descărcată gratuit din magazinul online Play Store.

Printre învățăturile creștine pe care credincioșii le pot citi de pe telefonul mobil, multe fac referire la credință, Arsenie Boca clasificând ateismul drept o „monstruozitate”, o „eroare fundamentală a naturii umane”. De asemenea, acesta vorbește și despre păcatele lumii moderne și căsătorie.

arsenie boca 2

Părintele de la Mănăstirea Prislop ”oferă” și poziția sa față de subiecte controversate precum avorturile și vorbește și despre bătrânețe, prin intermediul aplicației. Arsenie Boca este primul sfânt român care se bucură de o trecere a granițelor tradiționale în comunicarea mesajelor duhovnicești, ajungând în telefoanele inteligente ale credincioșilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top