Connect with us

Revistateo.ro

Aplicație incredibilă: Galileo Offline Maps

Inedit

Aplicație incredibilă: Galileo Offline Maps

Google Maps este cunoscut pentru hărțile sale precise care includ și vizualizarea stradală (programul Street View), însă nu putem vorbi despre o hartă perfectă. Alternativa pentru Google Maps poate fi de acum Galileo Offline Maps, produsă pentru sistemele de operare iOS.

Pe lângă Galileo Offline Maps există și OpenStreetMap, care prezintă o serie de hărți bine detaliate, realizate într-o manieră profesionistă. Una dintre problemele cu care se confruntă Google Maps și OpenStreetMaps este aceea că, la un moment dat, atunci când te plimbi cu bicicleta sau cu mașina, ajungi într-un loc unde aplicațiile se opresc, și vezi numai gri. De asta se ocupă Galileo Offline Maps.

Galileo oferă posibilitatea clientului de a naviga în timp real pe hartă și îl asistă în funcție de locul în care vrea să ajungă. Funcția în plus a acestei aplicații este posibilitatea înregistrării traseului parcurs care poate fi apoi exportată în format KML sau GPX.

Interfața acestei aplicații cuprinde: poziționarea geografică actuală, coordonate, altitudine, viteză de deplasare și scara de afișare la care se adaugă un buton de căutare (să presupunem că te interesează să ajungi la o anumită adresă în București, tu nefiind din capitală). Căutarea se face rapid, fără bătăi de cap și timp de actualizare foarte mare.

Cu ajutorul aplicației, îți poți înregistra traseul pentru a nu-l uita data viitoare (REC dreapta sus)

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top