Connect with us

Revistateo.ro

Aprinde focul pasiunii cu aceste tehnici feng shui

Cuplu

Aprinde focul pasiunii cu aceste tehnici feng shui

Aprinde focul pasiunii cu aceste tehnici feng shui.

Imaginile care excită partenerii. Ce ai spune dacă ai alunga monotonia din dormitor cu un tablou în care doi parteneri fac dragoste? Ori o poză cu un peisaj romantic? Involuntar, această schimbare din cuibuşorul vostru va emana sexualitatea care vă va face şi pe voi să ieşiţi din starea latentă în care vă aflaţi de ceva vreme.

Găseşte-ţi inspiraţia în culori. Faptul că pereţii sunt de o culoare neutră, ori mai rău, albi, poate duce la sedentarism, iar asta la lipsa de sex. Fă aşadar o schimbare în dormitor şi începe de la zugrăveală. Dacă nu vrei toată camera roşie, ori alte nuanţe intense, poţi folosi câteva pete de culoare pentru un efect wow! Pentru a vă pune amprenta, la propriu, asupra spaţiului vostru intim, vă recomandăm să vă băgaţi mainile, picioarele, sau orice mai vă trece vouă prin cap, în vopsea şi să treceţi la acţiune. La final vă veţi crea propria capodoperă, care vă va inspira să mergeţi mai departe.

Alege lumina potrivită. Ce e mult strică, ce e puţin nu-i suficient. Aşa se întâmplă şi în cazul luminii din dormitor, care trebuie să fie una ambientală. Poţi fie să reduci intensitatea ei prin becuri cu o putere mică, ori le poţi încerca pe cele colorate şi vă puteţi juca cu reflexia acestora pe pielea voastră.

Păstrează în dormitor doar lucruri ce ţin de el. Dacă nu sunt folosite pentru intimitate, romantism ori odihnă, atunci restul lucurilor din domitorul vostru trebuie să dispară în debara ori în dressing. Cum ar fi să începeţi să faceţi sex, iar tu să vezi factura de la curent pe noptieră? Nu prea îţi mai vine să te aprinzi, nu-I aşa?

Foloseşte uleiuri parfumate. Fie că le utilizezi pentru masaj, ori pentru a parfuma încăperea, uleiurile esenţiale îţi pot îmbunătăţi viaţa sexuală şi te pot elibera de stresul din timpul zilei. Încearcă-le pe cele cu vanilie ori iasomie, pentru că unde e prospeţime e loc şi de altele.

Aprinde câteva lumanari. Am pus accentul pe câteva, întrucât nu vrem să transformăm încăperea într-una macabră, în care mirosul să-ţi taie răsuflarea. Două-trei lumânări discret parfumate sunt mai mult decât suficiente pentru a aprinde pasiunea dintre voi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top