Connect with us

Revistateo.ro

O femeie in varsta de 44 de ani traieste clipe de cosmar din cauza unei boli cumplite. 6000 de tumori pe corp o impiedica sa aiba o viata normala.

Inedit

Are 6000 de tumori pe corp, care i-au distrus viata: „Copiilor le spun ca am fost sarutata de ingeri”

O femeie in varsta de 44 de ani traieste clipe de cosmar din cauza unei boli cumplite. 6000 de tumori pe corp o impiedica sa aiba o viata normala.

Libby Huffer are 44 de ani si o viata grea, dupa ce a fost diagnosticata cu neurofibromatoza, o boala care duce la aparitia a numeroase tumori pe suprafata corpului.

Dupa ce a nascut, femeia originara din Indiana s-a trezit pe corpul ei cu mii de umflaturi, inclusiv pe fata.

Problemele au inceput in adolescenta, atunci cand au inceput sa apara umflaturile. Cu cat timpul treceau, cu atat se agrava boala.

Inevitabil, au aparut si glumele rautacioase din partea colegilor sai de scoala. Multa lume a inceput sa o evite, iar viata sa a devenit un cosmar.

Acum, Libby are aproximativ 6000 de tumori, iar viata sa este distrusa. Pana acum, femeia in varsta de 44 de ani a suferit 10 operatii si acum strange bani pentru a-si permite inca o interventie.

Mama din Fort Wayne, Indina, este una dintre putinele persoane din lume care se confrunta cu aceasta boala.

Libby strange bani ca sa se opereze pentru a 11-a oara

Aceasta a trait o viata fericita pana in adolescenta, cand a observat ca pielea sa incepe sa se schimbe.

Multe persoane au inceput sa oevite si sa o considere contagioasa. Din cauza comentariilor rautacioase, aceasta a decis sa isi schimbe numele din Elizabeth in Libby, pentru a uita jignirile care i s-au adus, relateaza Daily Mail.

In 1993, Libby a ramas insarcinata, iar hormonii din timpul sarcinii i-au multiplicat tumorile, pana sa ajunga sa fie de ordinul miilor.

Acum, aceasta spera sa stranga banii necesari pentru a-i fi indepartate cele 6000 de tumori pe corp, o data pentru totdeuna. Din nefericire, operatiile anterioare nu au reusit sa le indeparteze complet. Unele tumori au revenit.

„Le spun copiilor ca m-au sarutat ingerii si de asta arat asa. Ei nu imi spun nimic, dar restul oamenilor nu isi pot da seama care este boala mea, asa ca sunt nevoita sa le explic. Tumorile de pe spate sunt cele care imi cauzeaza cele mai mari dureri, iar de multe ori imi este foarte greu sa adorm noaptea. In prezent, urmez 13 tratamente medicamentoase. Toata viata mea am fost aratata cu degetul. Iar atunci cand ies in public, prefer sa ma acopar cat mai mult. Mi-as dori sa vina ziua in care sa nu mai fiu nevoita sa imi fac grij de felul in care arat sau sa ma gandesc cu ce sa ma imbrac, pentru a-mi acoperi tumorile”, a spus Libby Huffer.

Citeste si: GALERIE FOTO. Cele mai neinspirate constructii, realizate de „Dorel”

Si mama sa confrunta cu aceeasi situatie, insa la un nivel mut mai mic. Din cauza bolii, si barbatii o evita.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top