Connect with us

Revistateo.ro

O tanara studenta de 20 de ani din Statele Unite ale Americii are un iubit cu 40 de ani mai batran decat ea.

Diverse

Are un iubit cu 40 de ani mai batran ca ea. Ce a raspuns cand a fost intrebata ce a atras-o la el: „Este intr-o…

Leah Senibaldi are 20 ani, iar iubitul sau este cu 40 de ani mai batran. Tanara spune ca l-a intalnit pe „sufletul sau pereche”, Ress Benson (60 de ani), in urma cu trei ani, pe vremea cand acesta canta in trupa tatalui sau.

Ea a marturisit ca atractia a fost „instantanee” si ca planuieste sa se logodeasca cu iubitul sau dupa ce va termina studentia.

„Ne-am obisnuit sa se holbeze lumea la noi, dar nu ne simtim deranjati. Adesea, cand vedem ca oamenii se uita insistent la noi, incercam sa ne sarutam pentru a-i face sa inceteze. Sunt socati, insa mie nu imi pasa, pentru ca nu facem nimic gresit”, a spus Leah pentru Daily Mail.

Tanara s-a indragostit de barbat pe vremea cand avea 17 ani, insa parintii i-au interzis atunci sa vorbeasca cu acesta. Dupa un an, ea a reluat legatura cu el. Ea spera acum ca parintii ei vor putea sa accepte faptul ca Ress este prietenul ei.

Desi avertizata ca ar putea ramane vaduva la o varsta frageda, Leah nu se teme ca acest lucru se va intampla. „Parintii mei se tem ca voi deveni vaduva la treizeci de ani, dar acest lucru s-ar putea sa nu se intample. As putea face cancer si sa mor inaintea lui, nu ai cum sa stii ce iti rezerva viitorul. Ress este intr-o forma fizica buna si sta bine cu sanatatea”, a mai spus tanara.

Studenta considera ca prietenul ei, care lucreaza ca vanzator de electrocasnice este foarte atragator: „Cred ca foarte multe femei varstnice sunt foarte geloase pe mine, pentru ca am un iubit asa de atragator si ele nu il pot avea”.

In ciuda controverselor legate de relatia lor, Ress a conchis ca ei nu au luat in calcul optiunea de a nu fi impreuna si ca pe masura ce anii trec, toata opozitia celorlalti incepe sa dispara.

Leah si Ress

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top