Connect with us

Revistateo.ro

Arhitectul Laurentiu Paicu te invata cum sa impodobesti bradul de Craciun

Stil de viata

Arhitectul Laurentiu Paicu ne-a spus cum isi impodobeste bradul de Craciun

Laurentiu Paicu este unul din cel mai tineri si nonconformisti arhiteci din Romania. Intr-un interviu acordat pentru Revista TEO, ce va fi prezentat in ziua de Craciun, l-am provocat pe Laurentiu sa ne explice cum se impodobeste bradul de Craciun.

Dupa cum bine va asteptati, Laurentiu Paicu nu alege metodele clasice si apeleaza la decoruri mai speciale.

Iata un extras din interviul acordat de Laurentiu Paicu pentru Revista TEO

Cum arata bradul de Craciun al unui arhitect? In special al tau Laurentiu.

„Eu unul nu sunt religios. Sunt ateu si parintii mei au o inclinatie foarte mare spre aceeasi mentalitate, dar decorarea bradului de Craciun, desi este o traditie pagana nu crestina, aleg sa o fac in fiecare an, nu din motive de cult ci mai mult festive.

Sunt un MARE suporter al Planetei si al Ecosistemului, dar nu am avut niciodata in casa un brad de plastic, si nici nu o sa am.

Venind vorba de decorarea bradului, eu nu prea tin cont de asa zisele ,,trenduri,, promovate de magazine pentru a-si vinde marfa. Un brad impodobit cu globuri si betea este ca si cum te prezinti la un concurs de macare Gourmet cu o farfurie de clatite cu dulceata.

Le sugerez oamenilor care chiar vor sa isi decoreze un brad frumos de craciun anul acesta, sa stea departe de toate accesoriile ce le vad prin magazine si sa incerce sa foloseasca metode de decorare mai neortodoxe.

Eu unul am incercat mereu sa fac altceva, spre exemplu anul trecut am impodobit bradul cu pasari metalice, pene de strut albe si foi de pagini rupte din carti invechite. A iesit nemaipomenit. Iar anul acesta vreau ceva diferit din nou, evident… si prevad ceva cu mai mult alb si posibil ceva portelan.”, a declarat arhitectul Laurentiu Paicu pentru Revista Teo.

Pe 26 decembrie, va prezentam un interviu exceptional si exclusiv cu Laurentiu Paicu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top