Connect with us

Revistateo.ro

Arome calmante care te vor face să miroși irezistibil

Frumusete

Arome calmante care te vor face să miroși irezistibil

Există arome relaxante care te fac să miroși irezistibil, dar în același timp îți oferă calmul de care ai nevoie. Ori de câte ori cauți un nou parfum, ar trebui să te orientezi spre arome care te calmează și nu spre unele puternice care îți dau dureri de cap și îți sporesc nervozitatea. Este dificil să găsești echilibrul, dar nu este imposibil. Iată câteva dintre ingredientele spre care ar trebui să te orientezi atunci când cauți un parfum nou.

1. Levănțica. Levănțica este o plantă care are o aromă dulce florală și numeroase proprietăți terapeutice: eliberează durerea, calmează, relaxează și trataează diverse afecțiuni. Pe lângă asta, miroase extraordinar și este utlizată la prepararea multor parfumuri.

CITEȘTE ȘI; CUM ALEGI PARFUMUL CARE ȚI SE POTRIVEȘTE 

2. Ylang Ylang. Este o plantă care se utilizează în tratamentul multor afecțiuni. Când răsare pentru prima oară, are un parfum foarte fad, însă pe măsură ce crește miroul devine tot mai puternic, plin și bogat. În Indonezia, oamenii așează flori de ylang ylang pe așternuturi, pentru ca acestea să aibă un miros plăcut.

3. Palmarosa. Uleiul esențial de palmarosa are un miros asemănător cuc el ami tradafirilor. Palmarosa este o iarbă care crește preponderent in Nepal și Pakistan. Mirosul este dulceag, iar uleiul extras din această plantă este utilizat pentru numeroase cosmetice.

4. Lemnul de santal. Dacă ești adepta notelor lemnoase, santalul este perfect pentru tine. Din păcate, aceasta este o plantă protejată prin lege și nu există multe parfumuri care să conțină această aromă. Trebuie să te consideri norocoasă dacă ai pus mâna pe un parfum care are note de lemn de santal. Aroma este unică, calmată și caldă.

5. Ambra. Este un parfum bogat și cald pe care, dacă nu l-ai mai mirosit până acum, îl vei păstra în memorie. Este foarte diferit, îndrăzneț și atrăgător.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top