Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Aromele Craciunului relaxeaza si trateaza

Probabil cel mai puternic lucru care te duce cu gandul la Craciun este mirosul specific sarbatorilor. Aromele Craciunului au puterea de a te purta in magia de sarbatori, iar totodata de a te vindeca, fara ca tu sa stii. Vezi aici in ce moduri te trateaza diverse arome!

Iata in ce fel te ajuta uleiurile esentiale care au aromele Craciunului!

BRAD
Uleiul esential cu aceasta aroma te poate ajuta atunci cand esti racita. Trebuie doar sa pui cateva picaturi de ulei intr-un vas cu apa, lasat sa se incalzeasca pe calorifer. Fa inhalatii cand solutia se incalzeste.

PIN
Acest ulei iti stimuleaza sistemul nervos si te ajuta sa ai energie intreaga zi. De asemenea, poate combate transpiratia abundenta la picioare, daca iti faci masaj la picioare o data la cateva zile. In plus, ulei extras din acest conifer este folosit in tratamente pentru diverse afectiuni respiratorii sau hepatice.

CITESTE SI: INCREDIBIL: Ce se ascunde in BRADUL DE CRACIUN? 25.000 de…

CITESTE SI: Sfaturi practice pentru ca mancarea sa nu se strice (macar) in primele zile de Craciun

CEDRU
Ultiul de cedru este util in combaterea infectiilor urinare si ajuta la refacerea rinichilor. Este un bun antiseptic, iar daca faci inhalatii cu acesta vei vedea efectele pe care le are impotriva anxietatii si oboselii.

MOLID
Acest conifer are o aroma care purifica aerul si te ajuta sa ai o respiratie usoara, mai ales cand suferi de afectiunile faimoase ale sezonului rece. Daca iti faci masaj cu acest ulei, iti vei calma durerile musculare si iti vei pune in miscare circulatia sangelui. De asemenea, te vei simti mai optimista si gata pentru o noua zi de munca.

PORTOCALA
Acest ulei te ajuta in special daca ai probleme cu somnul sau intampini stari de agitatie. Efectul calmant se simte de la prima inhalatie.

SCORTISOARA
Acest ulei are un efect calmant si relaxant, fara sa incarce aerul cu un miros greoi. Sunt suficiente cateva picaturi intr-un castron cu apa lasat pe calorifer, iar atmosfera se va destinde imediat. Daca preferi, poti pastra betisoarele de scortisoare intregi, dar mirosul nu se va raspandi in intreaga casa.

MANDARINA
Acest ulei este un remediu impotriva stresului, cea mai mare problema a oamenilor in ziua de azi. De asemenea, intareste sistemul imunitar si echilibreaza procesul de digestie.

Cum ti se par aceste beneficii ale aromelor de Craciun? Spune-ne in comentarii!

Sursa foto: Baseformula.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top