Connect with us

Revistateo.ro

Articole vestimentare pe care sa le arunci in 2016

Frumusete

Articole vestimentare pe care sa le arunci in 2016

Noul An trebuie sa vina cu schimbari, asa ca ai face bine sa te uiti in sifonier si sa vezi ce nu iti mai trebuie. Separa hainele vechi de cele noi si elibereaza-ti dulapul. Articole vestimentare pe care sa le arunci in 2016.

Articole vestimentare pe care sa le arunci in 2016

1. Tricoul alb de casa
Cu totii avem acel tricou alb, larg, care ne serveste drept pijama, mai ales in ziele calduroase de vara. Ei bine, e timpul sa il arunci! Sigur acum este mai mult gri decat alb, mai ales ca il tii de atata timp in dulap. Fa-l carpa de sters praful (daca nu poti sa il arunci) si cumpara-ti altul nou-nout.

2. Tocurile alea extrem de incomode
Cand ti le-ai cumparat, credeai ca dupa cateva purtari se va lasa materialul, iar pantofii vor deveni din ce in ce mai confortabili, dar nu a fost asa. Nici dupa atata vreme, nu poti purta tocurile mai mult de cateva minute. Arunca-le la gunoi sau ofera-le unei prietene care se poate descurca pe astfel de tocuri.

Articole vestimentare pe care sa le arunci in 2016

CITESTE SI: Vezi ce articole nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă

CITESTE SI: Scapa de calcat haine! Vezi ce solutie poti pregati in casa ca sa netezesti rufele fara fierul de calcat!

3. Cel mai comod pulover
Ti-ai achizitionat acest pulover pe care l-ai purtat foarte des si, desi iti completeaza perfect orice outfit si se potriveste la orice pereche de pantaloni, arata de parca il ai in sifonier de cativa ani. Renunta la el si cumpara-ti altul, eventual mai pufos.

4. Geanta incapatoare, dar uzata
Orice femeie are o geanta mare in care ii incap absolut toate obiectele necesare de zi cu zi: laptopul, trusa de machiaj, parfumul, dosarele, portofelul, cheile si asa mai departe. Dar hai sa dam cartile pe fata. Cat de bine arata geanta? Pielea usor decojita, tesatura putin desfacuta pe alocuri, iar captuseala din interior….bine ca iti gasesti cheile cand ajungi acasa. E timpul sa o inlocuiesti!

5. Orice ai cumparat in urma cu 5 ani sau mai mult
Blugii aia draguti pe care ti-ai zis ca o sa ii porti la un moment dat. Bluza aia cu sclipici care credeai ca iti va placea intr-o zi…tot ce nu ai mai purtat in ultimul an trebuie sa apartina de domeniul trecutului. La gunoi cu ele si fa loc pentru alte articole vestimentare noi-noute!

Ce altceva crezi ca ar mai trebui sa arunci la inceput de an? Spune-ne in comentarii!

Sursa foto: Vogue.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top