Connect with us

Revistateo.ro

Ascendent în Balanţă

Ascendent

Ascendent în Balanţă

ASCENDENT BALANŢĂ. Dacă ai descoperit că ai ascendentul în această zodie înseamnă că diplomaţia şi amabilitatea te caracterizează. Să nu mai vorbim de faptul că eşti o fire extrem de sociabilă şi prietenoasă. Asta te face cea mai bună prietenă a tuturor.

De fiecare dată tu vei fi cea care îi va împăca pe cei din jur, căci tot ce-ţi doreşti este să-i vezi fericiţi pe cei de lângă tine. Şi pentu că ai de-a face şi cu Balanţa, eşti înzestrată cu viziunea de a observa ambele feţe ale unei persoane. Asa ca nu prea te înşeli în ceea ce priveşte caracteristicile celui pe care îl analizezi.

ASCENDENT BALANŢĂ

Cu toate că eşti un bun mediator al conflictelor, nu-ţi face deloc bine să te afli printre ele, căci tu vrei doar armonie. Asta se reflectă mai ales asupra locuinţei tale, unde totul este pus în perfectă ordine.

Spune sincer, ai supărat pe cineva? Nu prea credem, căci firea ta plăcută nu are cum să nemulţumească pe cineva. În plus, ai darul de a spune persoanelor din jur exact ce vor să audă (chiar dacă nu simţi neapărat asta). Se ştie deci că acolo unde eşti tu va fi şi armonie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Ascendent

To Top