Connect with us

Revistateo.ro

Asculți această melodie de 20 de ani dar... ȘTII POVESTEA EI?

Inedit

Asculți această melodie de 20 de ani dar… ȘTII POVESTEA EI?

Tonul sărbătorilor îl dă an de an, din 1994 încoace, o melodie pe care o știu deja până și bunicii noștri: All I want for Christmas, de la Mariah Carey.

În 1994 se năștea cel mai mare hit de Crăciun al tuturor timpurilor: All I want for Christmas Is You. Mariah Carey avea atunci doar 24 de ani și a rămas în continuare în memoria colectivă mai ales datorită acestei piese. Însă, după 20 de ani în care auzim melodia la radio, pe coloanele sonore ale filmelor, în mall-uri, ce am mai putea spune despre ea? Iată mai jos lucruri pe care nu le-ai știut

CITEȘTE ȘI: MARIAH CAREY S-A DESPĂRȚIT DE NICK CANNON

1. Scriitorul și compozitorul melodiei, Walter Affanasief, care în afară de talent are și un nume ușor de reținut, nu se aștepta deloc la succesul pe care îl are melodia chiar și în ziua de azi. Affanasief a produs și melodia My Heart will go on, de la Celine Dion, care și aceasta a devenit super-hit mai ales datorită filmului Titanic. Ce știe puțină lume este că Affanasief a compus și alte piese pentru Mariah Carey, printre care celebra „Hero”.

2. Mariah Carey a interpretat pentru prima oară piesa, înainte să apară pe piață, în luna iunie 1994 (ce chef de Crăciun în plină vară, nu?), pe vremea când era perechea producătorului muzical Tommy Mottola.

3. Ca să intre în atmosfera Crăciunului pentru a intepreta cât mai bine această melodie, Mariah Carey și-a decorat casa cu ghirlande și podoabe de Crăciun. Da, în iunie. Căci dacă se îmbrăca în haine hawaiiene, îi ieșea un hit marca David Guetta.

4. Cu cât nouă ne place mai mult această melodie cu atât Mariah Carey va încasa mai mulți bani. Să fim sinceri, vedeta nu a reușit să spargă topurile muzicale în ultimii ani cu melodii care să ne rămâne în memorie. Totuși, numai în 2013 a obținut 440.000 de euro bani din drepturile de autor pentru All I want for Christmas is You, piesă care a apărut și în filmul Love Actually.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top