Connect with us

Revistateo.ro

Asta te va scăpa de grăsimea de pe pereţi

Stiri

Asta te va scăpa de grăsimea de pe pereţi

Asta te va scăpa de grăsimea de pe pereţi. Petele de grăsime de pe pereţi ori tavan sunt cele mai nesuferite!

Pe lângă faptul că sunt inestetice, sunt şi foarte greu de îndepărtat şi de cele mai multe ori trebuie să zugrăveşti din nou. Iată însă care sunt secretele, pe care le găseşti tot în bucătărie, pentru a scăpa de grăsimea nedorită.

Oţetul. Este soluţia perfectă pentru a scoate acele pete mai vechi, care nu ţi-au atras atenţia de la bun început sau pe care nu ai reuşit să le cureţi. Pentru că vorbim de vopseaua lavabilă, nu vei reuşi să elimini grăsimea de pe suprafeţe cu ajutorul detergenţilor, întrucât rişti să cureţi şi culoarea de pe acestea.

Aşadar, soluţia este una simplă şi la îndemnă: prepară un amestec de 50% apă caldă şi 50% oţet alimentar ALB şi freacă zona repectivă cu grijă. Dacă ai făcut asta deja şi a rămas o pată sau o umbră, află că trebuia apoi să tamponezi cu o cârpă uscată, pentru a nu lăsa vopseaua să se usuce singură.

Bicarbonatul de sodiu. Este indicat a se folosi pe petele recente, căci garantează o curăţare rapidă şi eficientă. Tot ce trebuie să faci este să aplici o compoziţie de pastă de bicarbonat şi apă pe suprafaţa în cauză, apoi lasă să se usuce. La final curăţă uşor crusta respectivă şi gata! Peretele tău va arăta ca nou.

Amidonul. Acesta este bun în cazul în care ai la bucătărie tapet. Aplică o pastă din amidon de porumb şi apă, lasă să se usuce şi vei vedea cum grăsimea se va dezlipi uşor de pe tapet.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top