Connect with us

Revistateo.ro

Astăzi, Cristi Borcea află dacă va fi eliberat din închisoare

Monden

Astăzi, Cristi Borcea află dacă va fi eliberat din închisoare

Astăzi, Cristi Borcea va afla dacă va fi eliberat sau nu din închisoare. Este de înțeles că toți cei dragi lui așteaptă cu sufletul al gură veștile. Și vor ca aceasta să fie unele bune. Cu câteva zile în urmă, tatăl lui Cristi Borcea a declarat că fiul lui se va căsători cu Valentina Pelinel după ce va ieși din închisoare. Dar ce se va întâmpla în cursul acestei zile? În cursul zilei de azi, magistraţii de la Tribunalul Ilfov vor lua o decizie. Vor judeca astăzi contestația pe care a făcut-o omul de afaceri.

Astăzi, Cristi Borcea va afla dacă va fi sau nu eliberat din închisoare

Până în prezent, Borcea a mai făcut două cereri de eliberarea. Acestea au fost, însă, respinse. Judecătorii au considerat de fiecare dată că Borcea nu a stat suficient timp în închioare după ce a fost condamnat în dosarul transferurilor.

Cu două zile în urmă, tatăl lui Cristi Borcea, Stere Borcea, a declarat că fiul său se va căsători cu Valentina Pelinel după ce va ieși din spatele gratiilor. ”Cristi se însoară când o să vină acasă. Cu ajutorul lui Dumnezeu, sperăm să se întâmple acest lucru cât mai repede. Asta e cel mai important pentru familie.

CITEȘTE ȘI: Valentina Pelinel a preluat afacerile lui Cristi Borcea

CITEȘTE ȘI: Iulia Albu a vorbit despre relația cu Cristi Borcea și fosta soție, Mihaela

Băiatul meu e om cu suflet mare, care a făcut mult bine şi trebuie să fie alături de noi. Eu şi soţia mea am 50 de ani de căsnicie, 3 copii şi 10 nepoţi”, a fost declarația tatălui lui Cristi Borcea pentru click.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un băiețel. La botezul micuțului a fost prezent și tatăl său. Acum, se pare că Borcea a lua decizia de a se căsători cu Valentina Pelinel. Femeia i-a fost aproape în perioada mai dificilă din viața sa. I-a fost alături și când a avut probleme de sănătate. De asemenea, i-a dăruit un băiețel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top