Connect with us

Revistateo.ro

Astazi la TEO SHOW vorbim despre relatiile toxice

Inedit

Astazi la TEO SHOW vorbim despre relatiile toxice

Editia de marti, a emisiunii TEO SHOW, aduce in discutie relatiile toxice. Se intampla ca in viata fiecaruia dintre noi sa apara o relatie care ne trage mai mult in jos sau ne tine pe loc si desi suntem constienti ca nu prea exista sanse de reusita, continuam sa traim un calvar alaturi de partenerul nostru.

De fiecare data vina este purtata de ambii parteneri, insa de foarte putine ori realizam ca este momentul sa incheiem relatia. Invitatii lui TEO ne vor povesti care au fost solutiile lor si cum au reusit sa depaseasca relatiile toxice in care au fost.

Invitatii zilei sunt: Giulia Jieanu, Doctorul Cristian Andrei, Benone Sinulescu, Nicolae Voiculet, Alice Iotta, Dan Helciug si Camelia Enciu.

1 Comment

1 Comment

  1. Marcela Glavan

    2014-05-14T10:35:26+03:00 at 2014-05-14T10:35:26+03:00

    OFFFF,draga TEO!!!Imi este atat de greu,nu te pot „urmarii”in direct…Nici macar in reluare,tot timpul-ca pe You Tube,se incarca asa de greu si de tarziu-ca data-emisiunile cu „numili” tau pe ele….offfff,oooooffff…asta e!!! La un moment dat reusisem sa le vad online-nu mai „vrea”nici asa…te pupam cu tot dragul,din departata Arabia Saudita…Data viitoare iti voi scrie si ceva in araba…
    P.S.impresionanta povestea dr.Crina Veres…O lupta foarte grea si cu izbanda 100%…Numai asa reusesti sa „intri”in deplina comunicare cu tine si cu „partea”divina…Poate doar atunci cand esti asa de greu incercata,reusesti…Nu poate,sigur!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top